![]() |
#1 |
![]() Kanal d, star ve show un haberlerini seyretmiycem diyorum ama kanallara bakarken rastladığımda merak edip biraz bakıyorum ve şu hale bürünüyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Var güçleriyle insanların kafasını karıştırmak ve hükümete karşı doldurmak için çalışıyorlar. Burada en başı da duayen gazeteci olarak tanıtılan ve insanların da öyle zannettiği uğur dündar çekiyor. Star haberi oturup baştan sona izlediğinizde haber değeri taşıyan hiç birşey göremiyorsunuz hepsi baştan sona maksatlı hazırlandığı besbelli olan görüntü ve yazılardan ibaret. Haber mutfağında yılmaz özdilin olduğunu bilmek de insanı daha da deliye döndürüyor. Benim en çok üzüldüğüm nokta Ak Partiye oy vermiş duygusal açıdan zayıf ve herşeye kolayca inanabilen kesimi avuçları içine almaları. Ne yazık ki ülkemizde büyük bir çoğunluk en doğru haberi seyretmek için uğur dündara bakıyordur. Ve öyle zannediyorum ki etkilenen ve inanan da çok oluyordur. Bizim milletimiz çok duygusal ve iyi niyetli çünkü, hele ki seyrettikleri yıllarca dosdoğru haber yaptığı tüm Türkiyeye ezberletilen (bana da) birisi olunca endişelerim daha da artıyor. Bunların amaçlarına ulaşmamaları için ne yapmalıyız bilmiyorum. Televizyonu kapatıp seyretmemek çare olsa keşke ama olmuyor işte.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Artık eceli gelen it cami duvarına işiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ak çözüm aynen katılıyorum. Özellikle de bu üstteki sözünüz çok isabetli. Star'da Nazlı Öztarhan varken Star yine Star'dı ama insanları bu kadar etkileyemezdi. Dündar faktörü önemli. Ali Kırca ve Birand'dan bile daha saygın görülüyor toplumda ve sürekli kafa karıştırmaya çalışıyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|