![]() |
#1 |
![]() Doğru mu yanlış mı karar sizlerin
Biz aklın durduğu çağda yaşadık Ben dinsizim diyen beyinsizlerin Din dersi verdiği çağda yaşadık. Baylar çalım sattı, bayanlar etin; Ar duvarı çürük, darbeler çetin. Modern putçuluğun, şirkin, zilletin Kemale erdiği çağda yaşadık. Bazan kör kilitler vuruldu dile Bazan armağanlar kazandı hile Homo'nun, komo'nun, deyyusun bile İtibar gördüğü çağda yaşadık. Yabancısı olduk ilin obanın; Müdür ekmeğini çaldı çobanın Resmi dairede devlet babanın İpe un serdiği çağda yaşadık. Önümüz çileydi arkamız cefa Bir gün semtimize basmadı sefa Mürşidin müridin günde beş defa Günaha girdiği çağda yaşadık. Kimi hak adalet gördü düşünde Kimi devlet kuşu buldu başında Vatanseverin vatan dışında Hasretlik sürdüğü çağda yaşadık. Göz yumup izine düştük batının Tuttuk kuyruğundan haçlı atının Pamuk yumağının tüyün tütünün Nice baş yardığı çağda yaşadık Neler yıkmadık ki son olsun diye Harcadık günleri gün olsun diye Asker kaçağının şan olsun diye Askeri vurduğu çağda yaşadık. Dilendik savurduk doları markı Döndükçe aşındı düzenin çarkı Şalvarı, kasketi, gömleği, börkü; İhtiras sardığı çağda yaşadık. Başörtüsü yasak, Türk olmak günah; Sabır ver sabır ver Ey Gadir Allah Bulaşık basının her gün her sabah İslamı yerdiği çağda yaşadık Görün halimizi biz insanların Tutsağı olmuşuz su-i-zanların Her zaman her yerde müslümanların Müslüman kırdığı çağda yaşadık. Söze , Abdurrahim Karakoç hocamın çarpık çağı eleştirdiği bu güzel dizelerle başlamak istedim. Çağın özetidir şairin dizeleri. Lakin boynumuza vebaldir bu çağ. Mimarı bizleriz bu çağın. Kiminin milliyetçiliğine , kiminin vatanseverliğine , kiminin hocalığına, kiminin bacılığına, kiminin bilmem neyine kanıp bu memleketi bu hale getirenler bizleriz. Artık duygusallıktan kurtulup lider siyaseti ve ideolojisini bırakma ve bu güzel ülkeye fayda sağlayacak fikirler üretme zamanıdır. Vicdanını rahatsız eden eyleme, harekete, söze tepki göstermeyen birey suça ortaktır. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR Bu forumdan güzel şeyler öğreneceğimi ümit ediyor herkese hayırlı paylaşımlar diliyorum... VESSELAM.. .
![]() Konu ALPEREN4425 tarafından (12-24-2008 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aleykümselam güzel kardeşim.Aramıza hoşgeldin.Tatlı dilli ve samimi yüreğinle forumumuza güzelikler katıp,güzelikler göreciğini diliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ve Aleyküm selam.. Hoşgeldiniz efendim.
Kaleminiz, yeni fikir ve düşüncelerin habercisi olması dileği ile... Kadim Sevgiler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz aramıza çok güzel bir başlangıç olmuş emeğinize sağlık.Daimi olmanız dilerim.HAYIRLI FORUMLAR.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aleyküm selam kardeşim, hoşgeldin aramıza. Daim olmanı dilerim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|