![]() |
#1 |
![]() Yıllardır chp nin kalesi olarak bilinen izmir'i bu sefer Başbakanımız istiyor. Bizlerde ankete katkıda bulunmaya çalışıyoruz sizden de destek bekliyoruz. Chp'nin adayı büyük bir oy ile önde.
Bizim adayımız: Cemil ŞEBOY haydi sizleride oy kullanmaya bekliyoruz. http://www.baskankim.com/index.php?o...=12&Itemid=173
![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (01-06-2009 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güncelleme
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Oyumuzu kullandık Akparti kazanacaktır inşaAllah ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() üzülerek sölüorum ama akp nin izmirde şansı yok
bütün oklar chp yi gösterior ama hadi hayırlısı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Biz çalışıyoruz neden umutsuz oluyorsunuz ki bu kadar olmayacak diye birşey yok bence siz kalbinizi ferah tutun yeter
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şuan Chp'nin adayı ankette önde gidiyor.Haydi arkadaşlar İZMİR Büyükşehir Belediye Başkan adayı için AK PARTİ Bşk..adayı Cemil ŞEBOY'a Oy kullananalım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İyi de şimdi ben İzmirden değilim.. Kullandığım oy ne kadar meşru olacak ki seçime göre (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() arkadaşlar düşünü ben bile oy kullandım...hadi kıymetimi bilin .....ama bayan olana kullandım hem doğu kökenli imişde
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Taha Aksoy Aday Gösterildi....
Ben şahsen geçen seçimlere kadar Taha Aksoy'un adını dahi duymamıştım. Geçen seçimlerde Büyükşehir için aday gösterildi.Tam olarak kendini tanıtmayı başaramadığını gördüm. Yani İzmir halkı Taha Aksoy'a oy verecekse bile AkParti için vereceğini sanıyorum. Gene şahsi fikrimdir büyükşehirde şansımız Taha Aksoy ile düştü. Ertuğrul Günay aday olmuş olsaydı daha iyi olabilirdi. Taha beyin kendini tanıtması için daha çok çalışması gerektiğini düşünüyorum.İl teşkilatı ve Gençlik kollarıyla beraber... İnşallah bu seçimlerden başarılı sonuçlarla çıkarız... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() cemil şeboy olsaydı kazanmak için ümidim vardı
ama taha aksoy izmirliden fazla oy alamaz çok yanlıs bir seçim izmiri kendi elimizle yine chp ye verdik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aday, ak partİ, arkadaşlar., oy kullanalım, ı için, İzimir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|