![]() |
#1 |
![]() Kemal'im
Kılıçdaroğlu'm, Ben sana dedim “Kazanamazsın” dedim Ama yanıldım Kazandın İstanbul belediye başkanlığını değil ama Dürüst, sade, makul insana hasret kalan bizi kazandın. Asıl uyarıyı sen yaptın “one minute” i asıl sen dedin AKP'ye mi? Hayır. AKP'nin uyarılması mı kalmış? AKP sağ liberal bir partidir ve o, veya onun yolunda olanlar Bugüne kadar ortalama %30'u her zaman aldı. Yine alırlar Sen asıl CHP'ye ve onun lideri sivil paşaya “one minute” dedin Demek ki neymiş? Darbeci haydutları savunmadan da İnsanlara “göbeğini kaşıyan ayılar” “Bidon kafalılar” Demeden de Askere akıl öğretmeden de Muhalefet yapılıp AKP titretilebiliyormuş Gökçek'in şirretliğine sabırla katlanıp Bağırmadan, çağırmadan da halka dert anlatılabiliyormuş Fakat Kemal'im Seni hemen cilalamaya başladılar Manşetler atıldı: “CHP liderini buldu” diye… Keşke doğru olsa Ama onların CHP'den anladıkları MHP ile koalisyona sokup İhale kapacakları Erdoğan ortaya çıkınca da “şeriat geliyor” deyip darbeye yatacakları CHP Ben anladım seni Sen onların adamı değilsin Ve hiçbir zaman da olmayacaksın. ensonhaber fikircibey
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|