|
![]() |
#1 |
![]() DTP'li bir grup Algül mahallesindeki Salihiye Kur'an kursu ile Molla Halil Camii'ni taşladı. Siirt'te polisin yürüyüş izni vermemesi üzerine bir grup DTP'li Kur'an kursu ile camiye saldırıda bulundu. Kur'an kursunun camlarının bir kısmı kırıldı. Polis kurs ve camide meydana gelen hasar tespitini yaptıktan sonra olayın faillerini bulmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() geçen gün bunlar mitinge Kur'an la gelmemişlermiydi. Kur'an'ı bile kullanmaya cürretleri var. ne biçim yaratık bunlar ya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bunlar kullanır her eşyi,kendilerini bile kullanır kötü yollarda yeterki istediklerini alabilsinler...
Herkes iyi biliyor onların din düşmanı olduğunu,cahil birer aratık olduklarını,unuttuğumuzu sanmasınlar üstünde 'haç' çıkan sünnetsiz imamlarının öldürüldüğünü... Allah bildiği gibi yapsın... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Parazit organizma gibi yaşayan topluluk için değerlerin önemi yoktur her türlü adiliği yapmaya bünyeleri elverişlidir Allah fırsat vermesin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah cezalarını versin.Zaten bunlar halkı kandırmak için mitinginde cami hocasını konuşturup ateşe taparlar.Evet din öğretmenim anlatmıştı.Samanyolu haberdede görmüştüm.Birçoğu ateşe tapıyor hala....
Allah cezalarını versin..... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Arkadaşlar , ADAMLAR İŞLERİNİ YAPIYOR ! Onların işi kitlesel bir Türk Kürt savaşı çıkartmak.. Bunlar onun için varlar.. Perde arkasında düşmanlarımız var.. Provakasyona gelmeyelim !
Ama ben Nisa suresi 91. ayette Allahında izin verdiği üzere, bu hainlerin görüldüğü yerde öldürülmesi gereken münafıklar olduğundan yanayım ! Ah bir silahım olacak ve yaşadığım yerde yapacaklar bu yaptıklarını birde kanunen bir cezası olmayacak..Görürlerdi yeşil kırmızı sarı cehennemi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Oysa ne güzel geçen mitingde hepsi toplu şekilde müslüman olmuş başlarında melle imam ,tutmaslar hatim edeceklerdi. Allah Türk'ü korusun ve doğru yoldan ayırmasın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|