![]() |
#1 |
![]() Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..
Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ? öhhöm: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durablirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var .. Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi .. Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!! Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın.. Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım .. Duygusal:ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım bööööwwww.. Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım .. Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri .. Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!
süper ya :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım ..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..
aynı ben ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben grçekten ayrılıyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |