![]() |
#1 |
![]() ![]() Demokrat Parti Genel Başkanlığı'na Hüsamettin Cindoruk'un seçilmesine tepki gösteren İstanbul eski milletvekillerinden Aydın Menderes istifa etti. Hüsamettin Cindoruk'un genel başkanlığa seçilmesinin ardından, Aydın Menderes DP'den istifa etti. 20.Mayıs.2009 11:05:19 -------------------------------------------- Demokrat Parti'de istifalar devam ediyor ![]()
![]() Konu Yıldırım tarafından (05-20-2009 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Adnan Menderes gibi demokrasi yoluna başını koymuş bir insanın kurduğu partinin düştüğü duruma bakın.Gerçekten utanıyorum.İnşallah bütün teşkilat istifa eder...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Pazara kadar değil mezara kadar demişti sayın menderes bir zamanlar.
Bu gidişle bir kaç tane daha pazar geçecek gibi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hüsamettin CİNTONİK...
Anap kabul ederse, anapla birleşir, iki parti bir araya gelirler ve sonuc şu olur: BİR LEŞ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hele dp başında bir ergenekoncu dururken istifa etmeseydi babasına ihanet etmiş olurdu, neyseki istifa etti, cindoruk menderesi değil de ergenekonun avukatlığını yapıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben bugün 50 istifa daha olur diyorum varmı arttıran....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bence Cindoruk'un seçilmesi süper oldu.Tahmin ettiğim gibi bölünmeler başladı.Çünkü herkez Cindoruk'un ne mal olduğunu biliyor.Eğer Soylu yine seçilseydi Ak Parti açısından kazançlı olmazdı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|