![]() |
#1 |
![]() ![]() Taraf gazetesinin en son ortaya çıkardığı skandal irtica ile mücadele belgelerine karşı alevi ötgütleri kadar bile ses çıkarmayan veya çıkaramayan saadet partisini protesto ediyor ve kınıyorum.aklıma şevki yılmazın sp ile alakalı manidar sözleri geliyor.... NEREYE KADAR SAADET PARTİSİ NEREYE KADAR ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evet yahu saadetten ses soluk yok
![]() |
|
![]() |
#3 |
![]() nereye kadar saadet bilinmez ama...
sonuna kadar Milli Görüş.... sizde ikidebir düşünüp düşünüp protesto etmeyi kesiniz lütfen.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sadeet "Susurlukta" sesiz kalmıştı..
"Ergenekon"da mı konuşacak?!!.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Allah aşkına 28 Şubat süreci böyle oyunlarla gelmedi... Nasıl protesto etmessiniz... Nasıl karşı çıkmassınız... 28 Şubat'ı yaşamış bir parti olarak demokrasiye en fazla vurguyu sizin yapmanız gerekirken... Susurluğa faso fiso diyin... Ergenekon gibi bir illegal yapının karşısından duramayın... Çıkan andıçlara mıhtıralara tepki vermeyin.... Ondan sonra gelin burada milli görüşten bahsedin... yok öyle yağma Sizin milli görüşü eleştirmek benim haddime düşmez ama Sp neden böyle yapıyor diye soru sorma zamanınız geldide geçiyor... Benim sizden "evet haklısınız SP bu konuda yanlış yaptı,protesto etmesi gerekirdi" demenizi beklerdim.Ama böyle bir konuda bile parti menfaatlerinizi ön planda tutuyorsunuz. |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() !!! Arkadaşlar lütfen konuyu saptırmayalım. Konuyu saptırmaya yönetlik bütün mesajlar silinecektir.Başka konu açın istediğinizi orada tartışın. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() evet dogru
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() açıklama yapılmıştır siz duymadınız galiba.faso fiso......
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|