AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 06-04-2009, 17:06   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Bunlar o 'AKP edepsizleri'
Başbakanın dünkü mâlum açıklamasını bugün sütunlarına taşıyan medya kuruluşlarından Başbakan'ın "bu kadar açık ve ağır söylüyorum" diye edepsizlik yaptıklarını savunduğu sözleri belgeleyen 'kafa yapısı'.
Buyrun:
Kafası bozuk ve Polis düşmanı- BirGün gazetesi:

Bu da Taraf kafası:

Haber içeriğine bakın, bir de başlıktaki absürdlüğe bakın..

Bâb-âli, olmuş Bâb-ı âdi; Başbakan ne yapsın!

Konu FarukARSLAN. tarafından (06-04-2009 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-04-2009, 17:14   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Akp Genel Başkanı demiş
hakikaten bu kadar olmaz yahu.
Birde şu var hem başlıkta genel başkan diyor içeriktede Başbakan deniyor.
ilginç ilginç.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2009, 19:42   #3
Kullanıcı Adı
Beritan
bi konu kapanır bir konu açılır...
başbakana hayırlı olsun..güzel konuşmuş:=)
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2009, 20:48   #4
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
sayın başbakanın her dediğine amenna diyememm....

benim bababmm fanatik bi ak partilidir...ama akp der..ve bunun gibi onlarca kişi..

edepsizlik çok farklı bi durum..bu kadar kişi edepsizmi oluyor yani..

ben akp derim ama bu hakaret babında değil...kesinlikle....
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2009, 21:12   #5
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Bende Gıcık oluyorum bu akp diyenlere bilmeyerek diyenler müstesna ama kasıtlı olarak partimize "AK" demeye dili dönmeyen adilerin uydurması bu akp lafı......
Ben tüm forumdaki kardeşlerime tavsiye ediyorum çevrenize Ak parti dedirtin uyarın "AK" olan partimiz adıyla anılsın.....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2009, 21:27   #6
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
Allahım öyle bir dallanıp budaklandırmışlar ki..Ne bu ya resmen adilik...Dedi isede iyi dedi...Edepsizler..
Yektâ-Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2009, 21:35   #7
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
BUYRUN BİR ŞAHIS DA BURDAN......

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, vatandaşın partilere nasıl hitap edeceğine Başbakan'ın karar veremeyeceğini söyledi ve AKP demeye devam edeceğini ima etti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, vatandaşın partilere nasıl hitap edeceğine Başbakan'ın karar veremeyeceğini söyledi. Başbakan Erdoğan'ın sinirlenmek için yeni bir bahane bulduğunu kaydeden Baykal, "En son bahane şu: 'Bizim partimize kimse AKP demesin, AKP demek edepsizliktir.' diyor" dedi.

Partisinin belediye başkanlığını kazandığı Aydın'ın Söke Belediyesi'ni ziyaret eden Baykal, çıkışta belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Hükümetin icraatlarını eleştiren Baykal, Başbakan Erdoğan'ı öfkelenmek ve sinirlenmek için bahane bulmakla suçladı. Partisine AK Parti yerine 'AKP' denmesini edepsizlikle suçlayan Başbakan Erdoğan'a cevap veren Baykal, "Partilere vatandaşın nasıl hitap edeceğine tepeden inme talimat vererek yön verilemez." dedi.

"ERDOĞAN KARAR VEREMEZ"

Baykal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Değerli arkadaşlar, siyasetçilere, partilere, vatandaşın nasıl hitap edeceğine zorlama yaparak, dizgin vurarak, tepeden inme talimat vererek yön verilemez. Vatandaş nasıl isterse öyle der. Vatandaşın kendine göre bir değerlendirmesi var. Bize isteyen Halk Partisi, isteyen CHP der. Canım resmisi (AK Parti) bunu söyleyemezsin diye sık boğaz etmeye hakkımız var mı. Vatandaş nasıl uygun gördüyse uygun gördüğü gibi söyler. Adalet ve Kalkınma Partisi kurulalı 7 yıl olmuş. Yedi yıl sonra Başbakan niye celalleniyor. Bugün bu öfke bu kızgınlık niye ortaya çıkıyor? Öyle anlaşılıyor ki, Başbakan da bir kirlenme sendromunun işaretleri ortaya çıktı. Kendine güvenen bir insan ister ak der, ister AKP der. Ne aldırıyorsun? Sen aklanma istiyorsan adını 'ak' diye söyleyerek bunu sağlayamazsın. Eğer sen aklanma istiyorsan kaldır dokunulmazlığını, benim de dokunulmazlığımı kaldır. Git mahkemeye aklan da gel. O zaman 'ak' diyelim sana. Hayır ben dokunulmazlığın arkasına saklanırım yargıya da gitmem, bana ak diyeceksiniz, olmadı. Vatandaşın ağzına kilit vuramazsın. Resmi isimlerle hitap edeceksin, başka isimlerle hitap etmeyeceksin. Yasak mı çıkaracaksın? Hakaret yok. Vatandaş kendine göre niteleme yapıyor, söylüyor. Vatandaşın dili 'ak' demeye varmıyor, zorlama vatandaşı."
Yektâ-Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 00:58   #8
Kullanıcı Adı
BLACK POINT
Turk Dil kurallarina gore kisaltmalardaki sessiz harflerin onune "e" sesi getirilerek okunur. PTT(Pe Te Te) THY(Te He Ye) gibi...AKP "A - Ke - Pe" seklinde okunur.Bu budur.Sayin(!) basbakan ce ha pe , me ha pe derken edep yokta , birileri a ke pe diye resmi dil kurallarina gore okuyuncami edepsizlik oluyor?
BLACK POINT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 01:06   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
BLACK POINT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Turk Dil kurallarina gore kisaltmalardaki sessiz harflerin onune "e" sesi getirilerek okunur. PTT(Pe Te Te) THY(Te He Ye) gibi...AKP "A - Ke - Pe" seklinde okunur.Bu budur.Sayin(!) basbakan ce ha pe , me ha pe derken edep yokta , birileri a ke pe diye resmi dil kurallarina gore okuyuncami edepsizlik oluyor?
Baştan yanılıyorsun çünkü AKP diye bir isim yok. Partinin adı Adalet ve Kalkınma Partisi kısa adı da AK Parti.. Bu kadar.. Diğerlerinin de kafası çalışsaydı da anlamlı kısaltmalar bulabilselerdi.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 01:10   #10
Kullanıcı Adı
BLACK POINT
Kafası çalıssamuyduı komik nerden neyid savunacagını sasırıyorsun. Bana cevap versne neden erdogan o halde Ce Ha Pe v.s. dıyor o tewrbıyesızlık yapmıs olmuyor mu? cevap versene. AKP var ak partının kısaltıluısı ve turk dıl kuruman gopre gayet dogru ıstesenızde ıstemesenız de AKP denır bu bır gercek. Bosuna kıvıermayın. Ak partıymıs aman geceden camasır suyuna mı bastılar sızıde ak oldunuz yoksa domestosladıolar mı
BLACK POINT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)