Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: BİRİNİN SEÇİMDEN ÖNCE CHP SAFLARINDA YER ALIP AK PARTİYE OLAN HAKARETİ EDİP SEÇİMLERDEN SONRA AK PAR | |||
EVT OLABİLİR |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 27.27% |
HAYIR KESİNLİKLE OLAMAZ |
14 | 63.64% |
FARKETMEZ |
2 | 9.09% |
Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Ben olumsuz bakıyorum arkadaşlar burda öyle bir durum var ve bu kişinin üyeliği kabul edilmiş durumda ben istifa etmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Neden istifa ediyorsun ki o şahsiyet tükürdüğünü yalamış Senin çalışarak % 47 e destek olduğun bir partiye üye olmuş ben olsam istifa etmem ara sıra yüzüne bakman yeterli olur...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() belki haklı olabilirsin ama bu kişi seçim sürecinde 10 gr şampuana oyunu satma 1 torba kömüre oyunu satma diye mikrafonda bas bas bağıran ikili tartışmalarda partimiz hakkında olağan lafı söyleyen biri üye olması belki koymaz ama benim bulunduğum konuma gelirse ki öyle görüluyor ozaman basarım istifamı üzgünüm benim bir gururum var aramızda bir fark olmalı onunla ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben de olumsuz bakıyorum tepki gösterirdim ama istifa edince ne olacak?...Niye kabul ettiler ki?
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() böyle birinin samimi olmadığını düşündüğümden sıcak bakmıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() olumsuzzzzzzzzzz.....bir gün aynısını bizede yapar.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hani ilk bakıldığında olumsuz birşey gozukmuyor gibi ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım zaten bir kademeye yukselebilmesi için belli bir güveni sağlaması gerekir ama karar mercii yonetimdir, ve gereğini yapacağından şüphemiz yok.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bence olabilir ama sıkı takipte olmalı ama olmasaydı daha güzel olurdu....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|