![]() |
#1 |
![]() Samanyolu Televizyonunda uzun zamandır yayınlanan ve yayınlandığı günden beri kimi zaman taktir kimi zaman tenkit toplayan Sırlar Dünyası isimli kısa filmler dizisinin 10/01/2010 Pazar günü yayınlanan bölümünde eşi görülmedik bir yanlışa imza atıldı.
Dizinin her bölümünde tabir yerinde ise “Allah’ın belasını verdiği insan” tiplemesi bulunuyor. Dünkü yayınlanan bölümdeki “Allah’ın cezası insan”ın arkasındaki plaket Saadet Partilileri kızdırdı. Dizinin ilgili bölümünde karısını aldatan, gelinine olmadık eziyet ve hakaretlerde bulunan, ayyaş iş adamı tiplemesinin bürosunun görüntülendiği sahnede Saadet Partisi plaketi göze çarpıyor. Saadet Partisi yetkilileri olayın Saadet Partisine ve tabanına hakaret niteliği taşıdığını ve Saadet Partisine iğne ucu kadar yer vermemek hususunda büyük hassasiyetler gösteren bir televizyonun böyle bir konuda saadet partisine yer vermiş olmasının düşündürücü olduğunu söyledi. . video için : http://medya.parantezhaber.com/medya...?haber_id=3226 .............. Dizideki bu Saadet plaketi ne anlama geliyor ?! Samanyolu kime hizmet ediyor, böyle bir hakareti yapabilme cüreti nerden buluyor ?! Bu kanalı protesto ediyorum, boykot ediyorum !
![]() Konu Yalçın KARACA tarafından (01-13-2010 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yeni duyuyorum bu konuda gerçekten bir istismar söz konusu bu istismardan ilk etapta o programın yönetmenleri sorumlu tabiki Stv yetkilileri bu konuda açıklama yapmalıdır..!
O programın yönetmeni adına özür dilemelidir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Buna resmen buluttan nem kapmak denir Bir tane plaket var o da belli belirsiz.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben zararını görmedim genelde insanları sorgulamaya yönlendiriyor bu dizi ve çevremde çoğu kimse severek izliyor Din ,Allah ,Ahiret gibi kavramlar insanların aklıa geliyor
kıskançlık ve hasd içinde olanlar tabi ki bir şeyler uyduracaklar yararlı değil diyecekler |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence bu konuda haksız yere eleştiri yapıyorsunuz.Bu kadar dikkatli ve eğiyici bir kanalın böyle bir yayını yaparken emin olun o sözün arkasından gelen başka sözler onun üstünü örtecek doğrultuda gitmiştir. Hoş bir söz olduğunu iddaa etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama kanalın nasıl içerikte filmler yaptığını bir çoğumuz biliyoruz bu yüzden o bölümde de bir haklılık payı olduğunu düşünüyorum şahsıma
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Nasıl bir haklılık payı ... Düzeyli programlar yapması, bu hakareti örtemez.. Benim fikrimin plakette ne işi var, açıkcası çok rahatsız oldum... Neyse, ben gerekeni ifâde ettim, çok fazla söyleyecek bir şey yok benim için. vesselâm |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu programları oldum olası sever biri değilim, ve izlenmesine şiddetle karşıyım...İnsanların fikilrerini saptırmaktan başka bişey değil....
adı geçen kanalı ve gazetesini evime sokan bir insan olmadığım için bu konuda yorum yapmam |
|
![]() |
#9 |
![]() Ben kontrol yetersizliği ve ihmal olduğunu düşünüyorum.Filmler çekilirken hatalar yapılabiliyor. Bence konuya ve ana fikre bakmak lazım.Eşyalara takılmamak lazım.
O seriden anladığım Allah'ın sopasının da inayetinin de olduğudur. Fıkıha uygun olmayan bir şey var mı , iyi bakmakta yarar var. Önemli olan yapılan programların fıkıha uygunluğu. İnşaallah bir daha böyle hatalar olmaz da , insanların kafası karışmaz , mideleri bulanmaz. Haklıyım sinek küçük . Haklısınız mideniz bulandı. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sayın Elif Zeynep Hanım;
Yine söylüyorum, dün konuyu ben kilitlemedim. Bakın konu görüşülüp açılmış. BEn başka bir arkadaşımın kilitlediği konuyu açmam, onunla müzakere etmeden. Yaptığım hata, kilitli ve herkesin yorum yapmaya izninin olmadığı konuya yorum yazmaktı. Anlık bir karardı. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|