![]() |
#1 |
![]() Evet arkadaşlar gerilen gündemde değişik bir konu tartışalım istedim.
İngiltere-İspanya-İtalya ve Almanya ligindeki favori takımlarımızı yazalım.Eğer favori olmasının özel bir sebebi varsa yanına ekleyelim. Ben başlıyorum İngiltere=Tottenham Hotspur-ufakken izlediğim bir arsenal derbisinde taraftarından ve oyunlarından çok etkilenmiştim İspanya=Deportivo La Coruna-Her maçta taraftarının Türkiye bayrağı açmaları onları bana yakın kılıyor İtalya=Napoli- hem zamamında maradonayı oynatmaları hemde ateşli taraftarı hoşuma gidiyor Almanya=Borusia Dormund-chapuisat&möller ikilisi sebebiyle
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İngiltere - Arsenal... ( Therry Hanry' den kalma bir hayranlık... )
İspanya - Barcelona ( Sebebini bilmiyorum ![]() İtalya - İnter ( Sanırım renklerinden dolayı ![]() Almanya - Bayern Münih ( Tabi ki Mehmet Schooll sayesinde ) |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İngiltere=Tottenham Hotspur-Adamların şansı yok ama ben onlara hep şans tanıyacagım =)
İspanya=FCBarcelona Onlar dünya devi =) İtalya=FC Napoli Ahh şu taraftar.. pek hasret yok o tip taraftara burda Çarşı'mz ii götürüyor işi =) ama on numara taraftar.. Almanya=Bayer 04 Leverkusen Arkadaşlar Hep orda oynuyor.. Türk gençlerine önem veriyorlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() E bi güncelliyelim bakalım
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|