AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-21-2010, 19:16   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Paşaların Akyarlar aşkı!
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'dan sonra Aytaç Yalman, Nihat Özer ve Erdinç Aygün'ün de Akyarlar Koyu'nda kendilerine özel villa yaptırdıkları ortaya çıktı.




Emekliliğini Bodrum'daki süper lüks bir villada geçirmeye hazırlanan Başbuğ, Balyoz darbe planı çerçevesinde ele geçirilen (+)'lı (-)'li fişleme dosyasında “Birlikte hareket ederler. Mart ayı içerisinde kendisiyle yüz yüze görüşülecek” denilen emekli Orgeneral Aytaç Yalman'la komşu oluyor. Başbuğ, Yalman'ın yanısıra 12 Eylül döneminde Ankara Sıkı Yönetim Komutanı olarak görev yapan emekli Korgeneral Nihat Özer ve eski Jandarma Kurmay Başkanı emekli Tümgeneral Erdinç Aygün ile de komşu olacak. Başbuğ, Özer ve Aygün'ün villaları 59'lar Sitesi'nde, Yalman'ın villası ise Meteoroloji Sitesi'nde bulunuyor. 59'lar sitesinde yer alan Başbuğ'un villasının ayrıca tel örgüyle özel koruma altına alınması dikkat çekiyor.

SÖRF İÇİN EN UYGUN YERLERDEN BİRİ
Vakit'in edindiği bilgilere göre jakuziden şömineye, yüzme havuzundan spor salonuna kadar tam tekmil olarak tasarlanan denize sıfır süper lüks villalarının piyasa değeri 2 ila 3 tirilyon arasında değişiyor. Paşaların emeklilik ikamet yeri olan doğa harikası Akyarlar koyu, Bodrum'un kumsalı ve denizi en temiz olan yerlerden biri. Daha önce Rumların yaşadığı yazlık bir belde olan Akyarlar aynı zamanda Bodrum'da sörf yapılabilen en uygun yerlerden biri olarak biliniyor.

SÖRF İÇİN EN UYGUN YERLERDEN BİRİ
Masmavi deniziyle göz kamaştıran ve sörf için en uygun yerlerden biri olan Akyarlar koyu'nda ikamet edecek olan İlker Başbuğ ve Aytaç Yalman isimleri için Balyoz darbe planı çerçevesinde ele geçirilen general fişleme dosyasında 'birbirine yakın' notu düşülmüştü. Dosyada dönemin Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un isminin yanına düşünce bölümüne (+) işareti konulmuş. Ordu komutanının değerlendirmesini içeren kısımda not ta ise Başbuğ için “İkna edilmeli Aytaç Paşayla birlikte hareket eder” ifadeleri yer almıştı.İlker Başbuğ'un yakın olduğu söylenen Orgeneral Aytaç Yalman da listede bir (+) işaretiyle işaretlenirken 'Komutan Değerlendirmesi' bölümünde “Mart ayı içerisinde kendisiyle yüz yüze görüşülecek” ifadelerine yer verilmişti.

BAŞBUĞ, VİLLASINI ZİYARET ETMİŞTİ
Paşaların oturacağı denize sıfır süper lüks villalarla ilgili olarak Vakit Gazetesi ilk defa yayınladığı haberde İlker Paşa'nın Bodrum'da inşası süren villasını ziyaret ettiğini duyurmuştu. Başbuğ, özel yetkili mahkemeye ifade vermekte direnen Erzincan İddianamesi'nin 1 numaralı sanığı Org. Saldıray Berk'in yönettiği 2010 Kış Tatbikatı için Sarıkamış'a gitmeden 1 gün önce Bodrum'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmiş, bu ziyareti basında “subaylarla bir saatlik bir toplantı yaptı” şeklinde yer almıştı. O gün orada eşi Sevim Başbuğ'un da olması dikkat çekmişti. Edinilen bilgilere göre, Başbuğ o gün Bodrum'a sadece subaylarla bir araya gelmek için gitmedi. Org. Başbuğ, eşi Sevim Başbuğ ile birlikte doğa harikası Akyarlar Koyu'ndaki Metoor Sitesi'nde temelleri atılan villanın inşaatını teftiş etti. İlgililere yeni talimatlar verdi. Villanın jakuziden şömineye, yüzme havuzundan spor salonuna kadar tam tekmil olarak tasarlandığı da edinilen bilgiler arasında.

VAKİT




 

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi