AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-29-2007, 20:17   #1
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart Tunceli'de 15 PKK'lı öldürüldü



Türk Silahlı Kuvvetleri, Tunceli'nin Pülümür ve Nazımiye ilçeleri arasındaki dağlık bölgede operasyonlarını sürdürüyor. 5 bin askerin katıldığı operasyonlarda, Pülümür yakınlarındaki dağlık arazi olan Kutu Deresi bölgesinde 30 kişilik terörist grubun kıstırıldığı, 15'inin öldürüldüğü belirtildi. Pülümür ve Nazımiye ilçelerinde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri Kutu Deresi'nde 30 kadar teröristle sıcak temas sağlandı. Çatışmada 15 teröristin ölü ele geçirildiği öğrenildi.

kaynak sabah

 

Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-29-2007, 20:20   #2
Kullanıcı Adı
sidre
Standart Tunceli'de 15 PKK'lı öldürüldü
Terorıstlerın bu denlı oldurulmesı bıle tatmın etmıyor benı :-[
sidre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi