![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar meraba. Ben 23 yaşına basmış Kemalist bir arkadaşım. (H) Atatürk sevgim taştı ama dayanamadım buraya bir geleyim dedim ne var ne yok. Adım Emre. Beni seveceğinizi umuyorum. (H) Yakışıklıyım, karizmatiğim, Çağla Şikel tostumu yesin.
Cümleten selamınaleyküm.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bizde dört gözle seni bekliyoduk
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aleykümselam...
hoş geldiniz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ahmet abi senin adını duymak bile beni buralara sürükledi. Karizmana hastayım (H)
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() bu arada bende daha 3 aylik üyeyim yani cömezim sen yalcin abiye dogru yol al adam baskan ![]() söyle yalcin abicim akan irmaklardaki suyun seffafligindan dahada ötesi safligindan gelen bir havayla seni en icten muhabbetlerimle kucakliyorum de ki itibarin artsin ![]() Konu Mavera tarafından (08-14-2010 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya öldüm gülmekten
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ve aleykumselam Deyyusu Kemal seni...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() "söyle yalcin abicim akan irmaklardaki suyun seffafligindan dahada ötesi sagligindan gelen bir havayla seni en icten muhabbetlerimle kucakliyorum de ki itibarin artsin "
Vay benim edebiyatçı abim :D doğru söyle lisedeyken kaç tane ezbelerdin böyle kızlara söylemek için falan . :D he :D Bu arada hoş geldiniz sefa getirdiniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
dı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|