AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-14-2010, 22:04   #1
Kullanıcı Adı
Engineer2
Standart Ben Geldim Gadasını Aldıklarım
Arkadaşlar meraba. Ben 23 yaşına basmış Kemalist bir arkadaşım. (H) Atatürk sevgim taştı ama dayanamadım buraya bir geleyim dedim ne var ne yok. Adım Emre. Beni seveceğinizi umuyorum. (H) Yakışıklıyım, karizmatiğim, Çağla Şikel tostumu yesin.

Cümleten selamınaleyküm.

Engineer2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-14-2010, 22:07   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
bizde dört gözle seni bekliyoduk .. sitede zaten bir kemalist militan eksikligi vardi sende geldin simdi kadro tamam
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2010, 22:07   #3
Kullanıcı Adı
hüma
aleykümselam...
hoş geldiniz...
hüma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2010, 22:10   #4
Kullanıcı Adı
Engineer2
Ahmet abi senin adını duymak bile beni buralara sürükledi. Karizmana hastayım (H)
Alt 08-14-2010, 22:12   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Engineer2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet abi senin adını duymak bile beni buralara sürükledi. Karizmana hastayım (H)
oglum yillar gecti hic degismemissin yine önden girisi yapip arkayi saglama aliyorsun ..
bu arada bende daha 3 aylik üyeyim yani cömezim sen yalcin abiye dogru yol al adam baskan

söyle yalcin abicim akan irmaklardaki suyun seffafligindan dahada ötesi safligindan gelen bir havayla seni en icten muhabbetlerimle kucakliyorum de ki itibarin artsin

Konu Mavera tarafından (08-14-2010 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir..
Alt 08-14-2010, 22:16   #6
Kullanıcı Adı
Engineer2
ya öldüm gülmekten valla yalçın abiyi başkan görünce kafamdan aşağı kaynar sular dökültü. hayat ne garip ya. kademeler, sıfatlar ne kadar hızlı değişiyor. bu arada bazıları gitmiş sanırım adını anmayalım
Alt 08-14-2010, 22:17   #7
Kullanıcı Adı
hüma
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
söyle yalcin abicim akan irmaklardaki suyun seffafligindan dahada ötesi sagligindan gelen bir havayla seni en icten muhabbetlerimle kucakliyorum de ki itibarin artsin
hüma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2010, 22:25   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Ve aleykumselam Deyyusu Kemal seni...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2010, 22:30   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Engineer2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya öldüm gülmekten valla yalçın abiyi başkan görünce kafamdan aşağı kaynar sular dökültü. hayat ne garip ya. kademeler, sıfatlar ne kadar hızlı değişiyor. bu arada bazıları gitmiş sanırım adını anmayalım
kadim kalacak degillerdi ya
Alt 08-14-2010, 22:40   #10
Kullanıcı Adı
El Emin
"söyle yalcin abicim akan irmaklardaki suyun seffafligindan dahada ötesi sagligindan gelen bir havayla seni en icten muhabbetlerimle kucakliyorum de ki itibarin artsin "

Vay benim edebiyatçı abim :D doğru söyle lisedeyken kaç tane ezbelerdin böyle kızlara söylemek için falan . :D he :D

Bu arada hoş geldiniz sefa getirdiniz.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)