AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-22-2008, 01:42   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart AK Parti'nin Kapatılacağına İhtimal Vermiyorum
AK Parti kesinlikle kapatılmaz

Bülent Arınç, AK Parti'nin kapatılacağına ihtimal vermediğini söyledi ve gazetecilerin sorduğu bir soruya öfkelendi. Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, ''AK Parti'nin kapatılacağına hiçbir ihtimal vermiyorum'' dedi.

Çeşitli açılış ve ziyaretler için Malatya'nın Darende ilçesine gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın programına katılan Bülent Arınç, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MAHKEME EN DOĞRU KARARI VERECEK

Arınç, AK Parti hakkında açılan kapatma davasına ilişkin bir soru üzerine, AK Parti'nin kapatılacağına hiçbir ihtimal vermediğini, Anayasa Mahkemesinin ''hukuk adına, demokrasi adına, özgürlükler adına en doğru kararı vereceğine'' inandığını söyledi.

AK Parti'nin, kapatma davası ile ilgili iyi bir savunma verdiğini belirten Arınç, şöyle konuştu:

AK PARTİ İDDİANAMEYE MÜKEMMEL CEVAP VERDİ

''Bu sorular bugüne kadar çok soruldu. Siz de zahmet etmeyin, kendinizi bu sorularla yormayın. AK Parti iddianameye çok hukuki, çok mükemmel bir cevap verdi. Biz AK Parti'nin kapatma davasından başarı ile çıkacağına ve davanın reddedileceğine yürekten inanıyoruz.

AK Parti'nin kapatılacağına, hukuk adına, millet adına, demokrasi adına, özgürlükler adına Anayasa Mahkemesinin böyle bir karar vereceğine hiçbir ihtimal vermiyoruz. Dolayısıyla o ihtimalleri konuşmanın hiçbir alemi yok.''

Arınç, bir gazetecinin ''AK Parti kapatılırsa erken seçim söz konusu mu?'' sorusuna şu yanıtı verdi:

ÖNCE SİZ AĞZINIZI KAPATIN

''Kapatma, kapatma diyorsunuz, önce siz ağzınızı kapatın. Bütün bunların hepsi spekülasyondur. Bir dava açılmıştır. Dava hukuk süreci içinde devam ediyor. Gerek başsavcı, gerekse parti, bu konuda kendilerine tanınan hakları kullanıyorlar. Anayasa Mahkemesi bu süreci yakından takip edip kısa sürede sonucu verecektir.''

internethaber

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-22-2008, 01:43   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Arınç "kapatılmaz" diyorsa biz de kapatılmaz diyoruz
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2008, 01:44   #3
Kullanıcı Adı
Kafes
bence de kapatilmayacak insAllah
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2008, 01:44   #4
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Kapatılmaz yasak gelir > > > > ne anlamı var ki...
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2008, 01:47   #5
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Kapatılmaz yasak gelir,hazine yardımı kesilir.. Kapatılmaktan beter olunur... :'( :'(
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2008, 02:14   #6
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Arınç hocam iyi hoş güzel diyorsunda ben yerimde duramıyorum bu süreçte kapatılcağımız kesin gibi..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)