AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 04-16-2011, 21:30   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Batum CHP'nin oy oranını açıkladı
Bir vatandaşın, "Araştırmalar oy oranınızı yüzde 25 gösteriyor. En babası yüzde 30" diye konuşunca; Batum, "30'u da yalan, vallahi yalan. Biz yüzde 35 alacağız, AKP yüzde 33 alacak. Göreceksin" dedi.

Süheyl Batum Eskişehir'de CHP İl Başkanı Erman Gölet, milletvekili adayları Kazım Kurt, Prof.Dr. Gaye Usluer, Muharrem Şenel ve Muharrem Varlık ile birlikte esnafları ziyaret etti. Sokakta karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip partisine oy istedi.

Batum'a yolda karşılaştığı bir kişi, "Keşke Demokratik Sol Parti, İşçi Partisi ve CHP bir arada seçime girseydi. Niye kabul etmediniz?" dedi. Batum da, "Reddetmedik, yanlış anlaşılma olacaktı. Sanki bizi güçsüz, İktidar olamayacakmışız gibi algılanacaktı" diye konuşunca; aynı kişi, "Zaten alamayacaksınız. Araştırmalar oy oranını yüzde 25 gösteriyor en babası 30 gösteriyor. Otuz tane araştırma var. CHP'yi yüzde 20-25 gösteriyorlar. Bu otuz araştırmanın otuzu da yalan mı?" yanıtını verdi.

VALLAHİ YALAN

Süheyl Batum ise "Otuzu da yalan, vallahi yalan. Biz yüzde 35 alacağız, AKP yüzde 33 alacak göreceksin. Sen de buradasın, ben de buradayım" dedi. Batum'a aynı kişi bu kez "İnşallah Amerika'ya dik durursunuz. Altını oydurmazsınız, Silahlı Kuvvetlerin kağıttan kaplan olmaktan çıkartırsınız" diye konutu.

ERGENEKON ELEŞTİRİSİ

Hamamyolu Caddesi'nde parkta oturan bir vatandaş da Süheyl Batum'a "Ergenekoncuyu doldurdunuz" dedi. Batum da "Ergenekoncu yok bizde. Ergenekon'la hiç endişeniz olmasın. Hiç endişe etme, kimse altı oku ne kırabilir ne şey yapabilir. Endişe etme sakın, bırak bu basın devamlı anlatsın" yanıtını verdi.

Süheyl Batum ve beraberindekiler daha sonra ayakkabı tamircileri çarşısını dolaşarak buradaki esnaftan CHP için oy istedi. Batum, bir simitçiden beraberindekiler için 8 simit aldı ve 10 lira verdi.

internethaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-16-2011, 21:31   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Puhahahha
Ula yerelseçimlerdemiydi,genel seçimlerdemiydi neydi,çıkıp açıklama yapmışlardı 'biz kazandık' diye
Sonrasına avucunu yaladılar
Bu sefer erkenden açıklama yapmışlar,havaları uzun sürsün diye sanırım
Yazık lan.
Oy versek mi ki bunlara ?
Alt 04-16-2011, 21:36   #3
Kullanıcı Adı
serdary
Ya Hu bari Allah'ı şahit gösterme...

Babamın yorumu "Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış" oldu :D
Alt 04-16-2011, 21:39   #4
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Komik insanlar

Ortak hükümet kurarız hesabı 35'şe 33 demişler ahahaha

Az kaldı avuçlarını yalamaya
Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2011, 22:00   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Daha konuyu açarken, içimden Ak Parti'ye en az +10, Chp'ye de en az -10 puan dedim. Pek yanılmamışım.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 15:23   #6
Kullanıcı Adı
ALmi´
Allah kimseyi şaşırtmasın
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 22:06   #7
Kullanıcı Adı
onurcan
Puaha.... ben buna biyerlerimle gülerim....
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 22:08   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
ne içtiyse banada versin
Alt 04-17-2011, 22:11   #9
Kullanıcı Adı
Gönülden
Anladık tamam birleştirdim konuları

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 22:12   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aynı konuyu açmaktan banlayın Gönülden'i

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)