AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-14-2011, 22:50   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Şükür'ün AK Parti'yi Seçme Sebebi
Şükür'ün AK Parti'yi seçme sebebi

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Hakan Şükür, hayat hikâyesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatı ile örtüştüğü için AK Parti ile siyaset yapma yolculuğuna çıktığını söyledi.

Şükür, AK Parti İl başkanlığı'nca düzenlenen gençlik şölenine katılmak üzere Eskişehir'e geldi. Sami Ramazanoğlu Camii'nde eski milli futbolcu ve Eskişehirspor'un ilk teknik direktörü Abdullah Matay'ın cenaze törenine katılan Şükür, ardından Eskişehirspor tesislerini ziyaret etti. Kulüp yetkilileri ile görüşen Şükür, akabinde gençlik şölenin yapılacağı Gar Düğün Salonu'na geçti. Etkinliğin yapıldığı salonun önünde AK Partili gençler tarafından davul zurna eşliğinde karşılanan Şükür, oluşturulan çember arasında içeriye girdi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, parti olarak gençlere büyük ehemmiyet verdiklerini belirterek, "İnşaallah gençlerimiz gelecekte çok güzel yerlere geleceklerdir. Güzel işler başaracaklardır." dedi.

Şükür ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile hayat hikâyesinin, AK Parti'nin başarısı ile kendi başarısının örtüştüğünü, bu yüzden Türkiye'ye hizmet adına AK Parti'den aday olduğunu söyledi. Şükür şöyle dedi:

"Başbakanımızla hayat hikâyelerimiz örtüşüyor. Ben başarılı bir sporcuydum, her şeyden önce istikrarlıydım, mesleğimi çok sevdim, emek verdim. Başarılar yakaladım ama hiçbir zaman takım olgusunun önünü geçmemeye çalıştım. Yıllar önce çeşitli hükümetler geldi. 14 Mayıs olan bugün çok partili sisteme geçişin yıl dönümü. Bu kadar çok partinin arasında AK Parti'nin iki dönemdir iktidarda olması; büyük teveccüh görmüş, samimi, saygılı, insana özen gösteren emek veren insanlardan oluşması benim dikkatimi çekti. Sadece seçim zamanlarında değil, her zaman insanların arasında olan bir takım olarak gördüm. AK Parti'nin istikrarı vardı."

Başbakan Erdoğan'ın büyük acılar, ızdıraplar çektiğini, haksızlıklar gördüğünü ve sonunda başarıya ulaştığını kaydeden Şükür şöyle devam etti: "Ben de istikrarlı bir sporcu olarak buradayım. Sayın Başbakanımız çok vefalı. Başbakanımız her zaman iyi günümde kötü günümde yanımda oldu. Benim de hayatımda zor ve sıkıntı günler oldu. İşte AK Parti ve Başbakanımızla ortak noktamız burada birleşiyor. Çok büyük eleştiriler, olumsuz haksız haberlerle karşı karşıya kaldım. Çok ağır eleştirildim."

Gençlere tavsiyelerde de bulunan Şükür, "Bu ülkenin aldığı hizmetler beni duygulandırdı. Bu ülke Cumhuriyet Tarihi boyunca yapılamayan ve hatta yapılanların da üç kat fazlasını yaparak bugünlere gelen parti için buradayım. Vefalı bir Başbakanımız var. Bunun kıymetini bilelim. Aynı Başbakanımız gibi, onun çocuklarını görmediği gibi ben de bu ülke için bir şey yapabilir miyim diye sabah erkenden yollara çıkıyorum. Gece geç vakitlere kadar çalışıyorum. Size tavsiyem ayırt etmeden boş durmayın ve çalışın; ülkemizi daha yükseklere çıkaralım." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Şükür'e gençlik kolları tarafından üzerinde 26 yazılı Eskişehirspor forması hediye edildi.

Haber Vaktim 14.05.2011

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)