![]() |
#1 |
![]() BEN ÇOCUĞUMU KESİNLİKLE CEMAATİN OKULLARINA GÖNDERMEM!..NEDENİ ŞU : BU OKULLARDA İYİ BİR EĞİTİM VERİLMİYOR!. İYİ BİR EĞİTİM VERİLSE SINAVLARDA ŞİFRE YA DA BAŞKA HİLELİ YOLLARA NEDEN BAŞVURULSUN ?!..BİR DE KONUYA BÖYLE BAKMAK GEREKİR!..SİZ SİZ OLUN BU KALİTESİZ EĞİTİM VEREN OKULLARA ÇOCUKLARINIZI GÖNDERMEYİN!...
Ne denir bunun gibilere siz söyleyin..
![]() Konu JonTurk tarafından (05-15-2011 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() adam haklı beyler dağılın.....
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Genel Başkanıma Yalancı Diyenin Doğruluğundan Şüphe Ederim Ben...!!!
Yalandaroğlu şakşakçısı bir kişi daha TAYYİP SORUYOR:KAYSERİ BELEDİYESİNDE SİZCE YOLSUZLUK YAPILMIŞMIDIR?CEVAP:MEEEEEE... Buda bizlere Ak Partili seçmenlere koyun imasında bulunarak hakaret ediyor Sınavda 'şifre' var ama 'kopya' yok İnternette 'Sansür' var ama 'Yasak' yok Hala akp'ye oy verenlerde 'kafa' var ama 'akıl' yok. Üç-beş tane câhil âdem, Hepsinin bıyığı bâdem, ...-Net'e girmeyecek de mâdem, Size mi g.r.c.k bu modem Aciz durumdaki bir chp li daha AKP'NİN ÇIRAKLIK VE KALFALIK DÖNEMİ Deniz feneri derneği ile binlerce inançlı insan dolandırıldı KPSS ve YGS'de milyonlarca kişinin hakkı yenildi Hukuksuz dinlemeler ile insanlar fişlendi İnsanlar sindirilerek, geleceğini göremeyen bir kitle yaratıldı Çiftçiye “ananı da al git dendi” Kadrolaşma ile yandaşlar işe alındı Açılım safsatalarıyla, halk bölünmeye doğru sürüklendi Ordu tasfiye edilmeye ve yargı ele geçirilmeye çalışıldı Basılmamış bir kitap bile suç sayıldı Araziler ve yüksek getirisi olan milli kurumlar satıldı Düne kadar bir çöpü bile olmayanlar gemi ve şirket sahibi oldular İki buçuk yaşındaki Kübra açlıktan öldü çocuklarına kahvaltı veremeyen bir anne kendini astı İnsanların değeri kömür ve makarna ile ölçülerek, insanlık onuru yok sayıldı Parasızlık nedeniyle insanlar böbreklerini sattı işsiz insanlardan sigorta primlerini yatırmaları istendi Bi tane daha sözü siz söyleyin artık bunlara malum sayfaalrında paylaşamıyoz bişey belki buraları takip ediyolardır |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bizim duruşumuz uslubumuz asaletimizdendir.
yazılan her şeye bir cevabımız vardır amma. bir yazıya bakarım yazımı diye, birde yazana bakarım adammı diye.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yazmaya bile tenezzül etmem aslındada işte sayfalarına yazamıyoz yazsak küfürü basıp atıyolar.burdan hallerini görsünler takip eidyolarsa neyse ya 12 Haziranda yine hüsrana uğrayacaklar nasılsa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
zeki ama çalışmıyor mazeretiyle sanayiye gönderilen bir çocuğun baba olmuş hali işte... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|