![]() |
#1 |
![]() Herkese hayırlı geceler, 20 yaşında Ankarada öğrenciyim. Inandığım yolda artık mücadele etmeliyim, Gençlik Kollarına katılmak istiyorum ama benim bilegimde ve kolumda dövmem var. Geçmişte sinirle yaptigım hatalar beni bugün utandırıyor. Çok sükür beni bu duruma sürükleyen herkesle gemileri yaktım. Sildirmeye baslayacagım fakat tamamen silinmesi aylar sürecek. Sizce bu durum sorun olur mu?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() OLMAZ KARDEŞİM.GÖNLÜN RAHAT OLSUN.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eyvallah kardeşim, haftalardır kafama çok takıyordum dövmeleri. Içime su serptin
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Selamın aleyküm , dövme sorunu benim içinde sıkıntı yalnız değilmişim sağolasınız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Olmaz kardeş sıkıntı yapma.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Allah , size izleyeceğiniz yolu göstersin, yolunuzu açık etsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Amin, tesekkur ederim hepinize
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() helaaaal
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bende yazilmak istiyorum ama nasil yol izlemeliyim bilmiyorum :/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Arkadaşlar foruma hoş geldiniz.
öncelikler fikirleriniz beyinde kalbinizde değerlidir şekilcilik çok önemli değildir. takıntı yapmamak gerekir . gençlik kolları faaliyetlerine veya yönetimine katılmak, bulunduğunuz bölgenin teşkilatında yapacağınız katılımlarla faaliyetlerle toplantılarda göstereceğiniz performansla alakalıdır . belirli bir teşkilat geçmişiniz olmalıdır.. ülkeye hizmet etmek insanlara hizmet etmek severek birşeyler paylaşmak hepinizin ortak duygusu olmalıdır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|