![]() |
#1 |
![]() selam arkadaşlar iki aydır işsizim iş arıyorum bulamadım bır turlu 5 aylık kızım var onun gelecegını saglama borclarımı bıtırmek ıcın iş aradım ama yok kastamonu ılınde veya soyle dıyeyım ankarada tanıdık olmadıgı ıcın her yer torpil istiyor bır umut buraya basvurdum benı mazur gorun ve affedın boyle bır konu actım düşündüm ak parti forumda belkı yardımcı olabılecek bır kısı vardır dıye bu işe başvurdum kastamonu ilinde veya istanbul ilinde bana yardımcı olursanız cok sevınırım
silahlı güvenlik kimlik kartına sahibim E sınıfı ehlıyete sahıbım 1.92 boyunda 115 kg güvenlik elemanı olur şöforlük olur herhangi bir fabrikada işcilık de olur şu anda kastamonu ilinde oturuyorum ama en kısa zamanda istanbul ilinde iş aramaya gıdecegim lütfen bana yardım edın iş bulmam için borçlar dag gıbı oldu valla 0544 845 68 95 [email protected] şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim
![]() Konu mahmut__37 tarafından (03-08-2012 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Abi aramıza hoş geldiniz. Umarım kısa sürede hayırlı bir iş bulursunuz. Ama en azından cep numaranısı silin isterseniz. Kimin alacağı belli olmaz numaranızı...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|