AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-27-2012, 14:00   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart General oğlu askerde yan gelip yattı!

Tuğgeneral Şahin Tarlan’ın oğlunun Hakkari'de yaptığı askerlik sırasında 3 ay izinli olması gerekçesiyle inceleme başlatıldı

Tuğgeneral Şahin Tarlan'ın Hakkari'de vatani görevini yapan oğlu Kıvanç Tarlan'ın, askerliğinin sonuna doğru 2 ay rapor ve 1 ay izin alması dikkat çekince Genelkurmay Başkanlığı inceleme başlattı.

Eski Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Hizmetleri Komutanı, emekli Tabip Tuğgeneral Şahin Tarlan'ın oğlu Kıvanç Tarlan, askerliğini terör olaylarının oldukça arttığı Hakkari'de yaptı. Kıvanç Tarlan göz doktoru olduğu için yedek subay kadrosuna alındı ve geçen yıl kasım ayında birliğine teslim oldu. Dağıtımı Hakkari'ye çıktı. Tüm sıradan askerler gibi o da vatani görevini yapmaya başladı.

2 AY RAPORA İNCELEME

Habertürk'ten Yasemin Güneri'nin haberine göre; Kıvanç Tarlan, askerliğinin son iki ayında rapor alınca “Acaba babasının torpiliyle mi aldı?” soruları akıllara geldi. Babası, TSK Sağlık Hizmetleri'nin eski komutanı Şahin Tarlan'ın yayımladığı bir ‘emir' yazısında, “Görevi başındaki hiçbir asker, izne gitse bile ameliyat olmayacak” şeklinde ifade kullandığı iddia edildi. Genelkurmay inceleme başlattı. Soruşturma açılıp açılmayacağına savcılık karar verecek.

KIVANÇ TARLAN KONUŞTU

Kıvanç Tarlan, rahatsızlığından dolayı izindeyken Merkez Komutanlığı'na başvurduğunu ve oradan aldığı sevkle Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi olduğunu belirterek, “Ben zaten askerlik görevimi icra ettim. Hastanede yatarak tedavi gördüm. Terhisten sonra Erzurum Horasan' da mecburi hizmete başlayacağım. Ben, özel bir hastalık geçirdim. Plastik cerrahi ile ilgili bir ameliyat oldum. Konumum itibarıyla, yani babamın paşa olması dolayısıyla böyle bir iddia ortaya atılmış olabilir. Babamın durumu benimrahatsızlığımı tedavi ettirmeme engel olmamalı. Ben de doktorum. Ben o bölgede askerlik yapmayı zaten istiyordum. Kısmet oldu. Güzel bir deneyimoldu. Hakkari'de askerlik yaptığımiçin gurur duyuyorum” dedi

BU AY TERHİS OLACAK

Temmuz ayında izne ayrılarak ameliyat olan ve 2 ay rapor alan Kıvanç Tarlan, şimdi yaklaşık 1 aylık iznini kullanıyor. Tarlan bu ayın sonunda terhis olacak.

GERGİN YAŞ'TA EMEKLİ EDİLDİ

Kıvanç Tarlan'ın babası Şahin Tarlan geçen yılki Balyoz gölgesinde yapılan gergin YAŞ'ta emekliye ayrılmıştı.

Habervaktim

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-27-2012, 14:00   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 04:29   #3
Kullanıcı Adı
ali1986
la sanki tayyipbin çocuğu askerlik yaptıda hakkaride askerlik yapan adamı karalıyosunuz tayyipbin çocukları sivil gidemez hakkariye sonuçta adam orda 1 sene kalmış ben onun yerinde olsam hiç gitmezdim helal olsun
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 06:02   #4
Kullanıcı Adı
Atlantis
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
la sanki tayyipbin çocuğu askerlik yaptıda hakkaride askerlik yapan adamı karalıyosunuz tayyipbin çocukları sivil gidemez hakkariye sonuçta adam orda 1 sene kalmış ben onun yerinde olsam hiç gitmezdim helal olsun
herseyden önce üslubunu degistir tayyip diye küçümseyerek dedigin kisi Türkiye cumhuriyetinin basbakani sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin ne zaman generaller hakkinda bir konu açilsa hemen bu generallerin avukatligini yapiyorsun keske balyoz saniklari seni tutsaydilar avukat olarak, üçüncüsü ne demek sivil gidemezler ? hakkariden bahsederken sanki baska bir ülkenin sehrindenmis gibi bahsediyorsun hakkari türkiyenin 81 vilayetinden biri, dördüncüsü iyiki senin gibilerden olusmuyor Türk ordusu 2 paket sigaraya satarsiniz savasda memleketi

Konu Atlantis tarafından (09-28-2012 Saat 06:17 ) değiştirilmiştir..
Atlantis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 15:50   #5
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Atlantis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herseyden önce üslubunu degistir tayyip diye küçümseyerek dedigin kisi Türkiye cumhuriyetinin basbakani sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin ne zaman generaller hakkinda bir konu açilsa hemen bu generallerin avukatligini yapiyorsun keske balyoz saniklari seni tutsaydilar avukat olarak, üçüncüsü ne demek sivil gidemezler ? hakkariden bahsederken sanki baska bir ülkenin sehrindenmis gibi bahsediyorsun hakkari türkiyenin 81 vilayetinden biri, dördüncüsü iyiki senin gibilerden olusmuyor Türk ordusu 2 paket sigaraya satarsiniz savasda memleketi

bu habere daha başka nasıl yorum yapabilirimki hakkı bu diğer söylediklerini kaale almıyorum boş şeyler yazacak bişey yok uslubumban bahset sen
Alt 09-29-2012, 00:00   #6
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Osmanlı sultanları cihada çıkarken bu burjuva general çocukları daha süt çocuğu mu ki kritik bölgelerde onlara el ense yaptırıyorlar.Garibanın evlatları can değil mi?Onlarda can yok mu?..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 02:41   #7
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Osmanlı sultanları cihada çıkarken bu burjuva general çocukları daha süt çocuğu mu ki kritik bölgelerde onlara el ense yaptırıyorlar.Garibanın evlatları can değil mi?Onlarda can yok mu?..

kim yapacak orda askerlik tabiki fakirin çocuğu gidecek tabiki mazlumun çocuğu gidecek tabiki torpil bulamayan bizler gidicez adam boşunamı general oluyor millet vekili oluyor kimse kusura bakmasın elimde imkan olsa bende gitmem kimsede gitmez şimdi zenginde hem can var hemde para fakirde kuru bir can var hangisi gitsin sen söyle
Alt 09-29-2012, 02:54   #8
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kim yapacak orda askerlik tabiki fakirin çocuğu gidecek tabiki mazlumun çocuğu gidecek tabiki torpil bulamayan bizler gidicez adam boşunamı general oluyor millet vekili oluyor kimse kusura bakmasın elimde imkan olsa bende gitmem kimsede gitmez şimdi zenginde hem can var hemde para fakirde kuru bir can var hangisi gitsin sen söyle
Çanakkale harbi ve İstiklal harbiyle övünenler bilsinler ki bu savaşlarda memleketimizde neredeyse erkek nesli yok olacaktı. O savaşlarda 7 erkek evladını şehit veren o annenin gözyaşlarıyla kurtuldu bu ülkemiz.Böyle analar var olursa ülkemiz düze çıkar.Burjuva ve torpilli tuzukuruların evlatlarının kıçına vura vura Doğu'ya gönderecek devlet nerede var şimdi?...

Unutmasınlar ki kuş tüyü yataklarda yatmakla cihad kazanılmaz.Milletvekillerini seçerken bu askere herkese alınması kanunu gündeme getirirlerse ben onlara adam derim.Yoksa bunlar bu ülkenin eşkiyalarıdır derim..EŞKİYAYA YOLGÖSTEREN ASIL EŞKİYA ODUR...

VATAN, MİLLET SAKARYA!. diyenlerin evlatları sahil kenarlarında, turistik yerlerde, lüks garnizon yerlerde sözde askerlik yapıyorlar.Asıl bunlarda vatan sevgisi yok ki evladını Doğu'ya göndersin..

CİHAD ŞUURU BİR MÜSLÜMANDA OLMAZSA O MÜSLÜMAN EZİLMEYE SÖMÜRÜLMEYE MAHKUMDUR..VATAN İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI GÖSTEREN ASIL VATANSEVER ODUR...GERİSİ TERANEDİR..
.

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (09-29-2012 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 03:10   #9
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çanakkale harbi ve İstiklal harbiyle övünenler bilsinler ki bu savaşlarda memleketimizde neredeyse erkek nesli yok olacaktı. O savaşlarda 7 erkek evladını şehit veren o annenin gözyaşlarıyla kurtuldu bu ülkemiz.Böyle analar var olursa ülkemiz düze çıkar.Burjuva ve torpilli tuzukuruların evlatlarının kıçına vura vura Doğu'ya gönderecek devlet nerede var şimdi?...

Unutmasınlar ki kuş tüyü yataklarda yatmakla cihad kazanılmaz.Milletvekillerini seçerken bu askere herkese alınması kanunu gündeme getirirlerse ben onlara adam derim.Yoksa bunlar bu ülkenin eşkiyalarıdır derim..EŞKİYAYA YOLGÖSTEREN ASIL EŞKİYA ODUR...

VATAN, MİLLET SAKARYA!. diyenlerin evlatları sahil kenarlarında, turistik yerlerde, lüks garnizon yerlerde sözde askerlik yapıyorlar.Asıl bunlarda vatan sevgisi yok ki evladını Doğu'ya göndersin..

CİHAD ŞUURU BİR MÜSLÜMANDA OLMAZSA O MÜSLÜMAN EZİLMEYE SÖMÜRÜLMEYE MAHKUMDUR..VATAN İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI GÖSTEREN ASIL VATANSEVER ODUR...GERİSİ TERANEDİR..
.

ne çanakkale kaldı ne 1923 nede vatan sever insan sene 2012 torpil var rüşvet var adam kayırma var işini yüzdürme var gerisi boş efendim ben bu lafları ediyorum ama aralıkta banada yol görünüyor hakkımızda hayırlısı harbiden gitmek istemiyorum arkadaş yaa
Alt 09-29-2012, 03:16   #10
Kullanıcı Adı
Atlantis
sen bu dediklerini askerlik subesindede desene beni askerlikden muaf tutun torpil,rüsvet almis basini gitmis 1923 degiliz de
Atlantis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)