AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 12-29-2013, 03:42   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan: Bu Oyunu Hep Birlikte Bozacağız
"Bu oyunu hep birlikte bozacağız"

Başbakan Erdoğan: "Milletin güçlenmesini hazmedemiyorlar." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap etti.

"Ne diyorlar: Büyük yolsuzluk operasyonu. Yolsuzluğa kim bulaşırsa karşısında bizi bulur." diyen Başbakan Erdoğan, "Bu yapılanlar AK Parti iktidarına karşı değildir, bunlar millete karşıdır. Çünkü Türkiye büyüyor. Millet güçleniyor. Uluslararası güçlerin içerideki taşeronları milletin güçlenmesini hazmedemiyor. Bu oyunu hep birlikte bozacağız." şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Maalesef devletin içinde yapılaşmaya giden bir örgüt, bir çete var. Bunlar mahremiyet diye bir şey tanımıyor. İzlemekse izlemek, dinlemekse dinlemek ve yapılan işlerde, dikkat ediniz yargıda dürüst karar veren, dürüst adım atan, Anayasa'da görevi belirlendiği şekilde adım atan bütün yargı mensuplarını tenzih ediyorum, ama bunların dışında maalesef belli bir örgüt anlayışı içerisinde, görev alanının dışına çıkmak suretiyle, bazı medya gruplarını da yanına alarak, medyaya gizlilik kaydı olan evrakları servis yapmak suretiyle masum insanları lekeleme gayreti içerisinde olan yargı mensupları var. Aynı şekilde yürütme mensupları da var; bu da polisin içinde var. Ben, polisin de kahir ekseriyetini tenzih ederim; ama maalesef orada da var, oradan da bu tür servisler yapılıyor."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa İl teşkilatınca düzenlenen yemekte de bir konuşma yaptı.

Komplo sürecini milletin desteğiyle aşacaklarını belirten Başbakan Erdoğan, "Gezi ile yapmak istediler başaramadılar. Şimdi bu yolla yapıyorlar. İnanıyorum ki tutmayacak." dedi.

"AYRILMADI, AYIRDIK"

Başbakan Erdoğan, partisinden istifa eden milletvekillerine de değindi.

Erdoğan, "Efendim bazıları işte partiden ayrıldı. Ayrılmadı, ayırdık. Değerli arkadaşlar, ayırdık. Çünkü partimizin içerisinde maalesef bu tür fitne unsuru olanları artık barındırmanın bir anlamı yok dedik. Biz daha önce de bunların benzerini yaşadık. İhanet edenlerin esamesi okunmaz." diye konuştu.

Kaynak

TRT Haber 29.12.2013

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-29-2013, 03:44   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
17 aralık, 17 aralık operasyonu, adaletvekalkınmapartisi, ak parti, ak parti genel başkanı, başbakan erdoğan, bozacağız, bu oyunu, hep birlikte, kirli operasyon, recep tayyip erdoğan, türkiye cumhuriyeti

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)