![]() |
#1 |
![]() Arınçca yorum: İddianame kin ve garezin ürünüdür
Arınçca yorum: İddianame kin ve garezin ürünüdür Hakkında 5 yıl siyaset yasağı istenen Bülent Arınç, AKP’nin kapatılması talebiyle hazırlanan iddianamenin, kin ve garezin ürünü olduğunu savundu. Arınç, “İddianamede ismim geçmeseydi kendimden şüphe ederdim. İsmimin geçmesi benim için bir şereftir” dedi. Kin ve garezin ürünü Hakkında 5 yıl siyaset yasağı istenen TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AKP’nin kapatılması talebiyle hazırlanan iddianamenin, kin ve garezin ürünü olduğunu savundu. Anayasa Mahkemesi’nin davayı reddedeceğine inandığını kaydeden Arınç, “Hiç bir siyasetçi bu dava sonunda AKP kapatılır diye ellerini ovuşturmasın, zil takıp oynamasın. Kendisini siyasetçi sanan bazı zavallıların söylediği sözleri dinledik. Başkanının çantasını taşımaktan beli yamulmuş bu insanların ’ne kadar da iyi oldu’ demesini onların ayıbı olarak görüyorum” dedi. Arınç, “Çok sayın Başsavcı’yı ikaz etmek istiyorum. Hırs o kadar gözünü bürümüş ki bir Cumhurbaşkanı hakkında bile iddianame tanzim edebiliyor” diye konuştu. moralhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu bulent arinc 'i bi yalakasamda anlından opsem içimde bir ukde kalacak sayın arınc sizi rize'ye bekliyoruz seLam ve dua İLe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|