![]() |
#1 |
![]() Baykal diyor ki:
"AKP kendi derin devletini inşa etme çabasında. Türkiye çok tehlikeli bir çatışma ortamına sürükleniyor. Bedelini de Cumhuriyet ödüyor." Yani diyor ki: "Bizim derin devlet elden gidiyor. Ergenekon filan tüm pisliklerimiz çıkıyor ortaya. Böyle giderse hepimizi sallandırır bunlar Kızılay'da. Bunun bedelini de Cumhuriyet ( gazetesi ) ödüyor. ( İlhan Selçuk başta olmak üzere. )"
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() baykal öldüğü zaman oruç tutcam Allahın izni ile
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kendi kendini ele veriyo yazık :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Evet kaybetmenin o zehirli buğusu. Evet isyan..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok doğru açıklamışsın tunahan ;) yolun sonuna yaklaştığını anlayınca nasıl sıyrılırım havası...kendi derin devleti derken zaten demek kendisinini derin devleti olduğunu kabul ediyo.... ;) ;) ;) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sayin baykal cok yanar dönersiniz..Bassavci ak parti hakkinda dava acinca hukuk hersey üstündedir, müdahele etmemek lazim diyorsunuz istanbul cumhuriyet savcisi ergenokona el atinca bu is demokratik degil, hükümet müdahele ediyor diyorsunuz..
Hangisine inanalim yoksa sizin isinize yarayinca hukuk iyi, size dokununca "tu kaka" mi oluyor...hani siz bize diyorsunuz ya niye korkuyorsunuz kendinizi savunun aklanin bizde diyoruzki niye korkuyorsunuz birsey yoksa aklanir ergenokoncular... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu baykal ama fırıldak yahu ne dediğini tercümanlar aracılıgıyla cevirip öyle anlamaya calısıyorum ama henuz baykalın söylediklerini veya soylemeye calıstıklarını bi türlü cevirecek tercuman bulamadım....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() o dediklerini yapanların devletle alakası yok. onlar bizzat ergenekon gibi çetecilerin işidir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Tespit çok güzel
![]() Kendi oluşturdukları kaosun farkında olmadan,22 temmuz seçimlerinden hala ders almadan çıkıp konuşuyorlar ya daha ne diyeyim. Yüzsüzlük desem değil,başka bir şey demek istesem sıfat bulmakta zorlanıyorum. Allah akıl versin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|