![]() |
#1 |
![]() İçimi dökmem lazım çok çok sinirliyim..
Liseler arası felsefe platformu konferasına gittik..AA ne güzel değil mi gençler, etkinlikler....O kadar da güzel değil işte...Marksızm öve öve bitirilemiyor sosyalızım nutukları atılıyor anarşizm savunuluyor...Konuşamaların sonunda bizim fikir ve düşüncelerimize sorularımıza yer veriliyor fakat ben benim gibiler susturulmaya çalışılıyor..... Susmadık cevaplarını aldılar ancak içimde hala öyle büyük bir kızgınlık ve sinir varki anlatamam...Hani şu 32. gün ve benzeri programlarda nasıl kı işlerine gelmeyen susturulur aynısı geldi başımıza...Ve ben bunu yapan insanların benim öğretmenlerim olmasından utandım...hepsinden nefret ettim...Protersto ediyorum hepsini ordada ettim burda da ediyorum.... Sözde kapitalızme karşı bizim koyun gibi güdüldüğümüzü söyleyenlerin bugun bizi gütmeye, cahıl gibi göstermeye çalışmalarını yani aslında kendı savunkları fıkırle tezat düşmalarine gülüyorum ve protesto edıyorum...Farklı düşündüğü için öğrenbcisi susturan ve bize hiç bir şey kazandırmayan felsefecileri protesto ediyorum...Bu ülkeyi dinsizliğe sürükleyebileceğini sanan şuursuzları protesto edıyorum....devletin sözde baskıcı ve yasakçı polıtıkasından bahsedip ancak tüm bu karşı koyma hareketlerının "devletin kültür merkezinde" yaptıklarını ve devletin hiç bir şey demediğini görmeyen körleri protesto edıyorum..... Buyursunlar kendi içlerinde körler ve sağırlar paşa paşa yaşasın ve hayal kurmaya devam etsinler....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() PKK terör örgütünün ve onların üniversitedeki yapılanmalarının marksistliğine kimsenin itirazı yok.
Hani şu insan öldüren, uyuşturucu satan bölücü PKK... Ne büyük insan sevgisi, ne büyük emekçilik... Herkesin selameti için devrim yalanına ne demeli. Burası Türkiye deyip geçiyoruz. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Fikirler evrensel değer taşımadıkça, çağlar üstü nitelik kazanması imkansız...
Sadece belli bir zaman dilimine hapsolmaya mahkum kalır. Fikir akımları, hedef kitlenin sorun ve beklentilerine kısa vadede de olsa çözüm getiriyor ise güruh buna müteveccih davranır. Bazı fikir akımları da hedef kitlenin açık taraflarını iyi tespit edip, ona hitap ederek taraftar toplamayı hedef edinmiştir. Bu da genellikle, bir zaman sonra yıkılmaya mahkumdur. Bilinç ve bilinçlendirme bu konuda başrol oynamalı bence... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|