![]() |
#1 |
![]() Iraktaki türkmen vatandaşlarımıza zülüm yapanları ALLAH a havale ediyorum istemiyorum ve protesto ediyorum sadece bunu yapabiliyorum ![]() bir türkmen vatandaşımızın kardeşini 8 yaşında hem babasını öldürmüşler vatanına gidemiyor ölüm korkusu var bir yandanda canları ailesi ordaymış bu zülümm yeter artık :'( :'( :'( :'(
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kınıyoruz
üzülüyoruz dua ediyoruz sadece elimizden bu gelir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Rabbim türkmen kardeşlerimize yardım etsin onlara dayanma gücü versin bu zulmün bitmesine az kaldı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() keşke daha fazlası gelse kardeşim biz dualarımızı eksik etmeyelim inşallah müminin mümine duası kabul olurmuş.Rabbim aciz kullarının yanındadır inşallah ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() dualarımız herdaim onlarla Rabbim bir bildiği vardır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() evet her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Geçenlerde TV'de izledim,özel bir birim kurulmuş tamamı Türkmenlerden oluşan.
Baskın,çatışma eğitimi alan. Umarım git gide güçlenirler ve bu zulüm bir an önce son bulur. Kaçırma olayları çok fazlaymış. Mağlum kaçıranlarda para istiyor kaçırdıkları kişiyi geri vermek için. Toplam 3 milyon dolarmış istenen para. Allah yar ve yardımcıları olsun. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() şöyle düşünüyorum bu zulümler onların birbirlrine ve bize bağlılıklarını artıracak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Iraktaki Kürtler her fırsatta Arapları satıp arkasından vurdu fakat Türkmenler bir defa bile arkadan vurmadı Irak halkını...
Allah inananlarla beraberdir... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|