![]() |
#1 |
![]() ![]() Merhaba yıllanmış umutlarım Yıllardır kalbimin en soğuk yerinde Sakladığım titreyen arzularım Merhaba gecelerimin ürpermeyen düşleri Unuttuğum zannettiğimde Yeniden fikrimde gördüm sizleri Merhaba açan güneş Yıllardır her doğuşun değil miydi keşmekeş Bu sabah farklı doğdun yüreğime Işık tuttun kararan maviliğime Merhaba yeni dokunuşlar Aşk kokan haykırışlar Sevdalı gözlerin içinde kayboluşlar Merhaba uzayan yollar Uçsuz bucaksız okyanuslar Bir zamanlar Kaybettiğim sevdalarıma engel koyanlar Merhaba sarp kayalıklar Acıtmıyor artık bağrıma bastığım taşlar Kurudu eser kalmadı sizden Üzerinize döktüğüm avuntusuz yaşlar Merhaba çölde açan çiçekler Suya hasret bıraktığım mahur çaresizlikler Kaybettiğim yeşerişlerdeki derin hüzünler Merhaba yalnızlığıma göz kırpan yıldızlar Sizin altınızda söylediğim çileli şarkılar Sevdama kan kusturan dipsiz kuyular Hoşçakalın hayatımın kararan bulutları Unutmayacağım üzerime akıttığınız Delip geçen isyanımın temmuz yağmurlarını Hoşçakal, gecelerimin kabusları İçime işleyen hayal kırıklıkları Hoşçakal, isyanlarım Kim derdi sizle de vedalaşacakmışım Hoşçakal, soğuk odam Çayım, kahvem, sigaram Her ağladığım da sarıldığım can yoldaşlarım Hoşçakalın, üzerime sinen keder tohumları Sizden ayrılmam hiç kolay olmadı Hoşçakal, umarsız düşüncelerim Sevdaya ağıt yaktığım kara gecelerim Hoşçakal, EY SEVGİLİ YALNIZLIĞIM En kadim dostum, dünyamı paylaştığım Kader ortağım, Hem sevgilimdin hem düşmanım Yıllar yılı seninle yaşamışım Hoşçakalın içime sinmiş acı hatıralarım Uğruna yıllarımı harcadığım Hoşçakal kokuna eremediğim menekşem Sanmıştım ki yerine sevemem Sana hiçbir zaman elveda diyemem Diyorum işte Yeter artık bitsin içimdeki cehennem .... ALıNTıDıR__
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Bu kısmı çok hoşuma gitti.Teşekkürler (+) |
||
![]() |