![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar öncelikle ilginiz için çok teşekkürler kimler beşiktaşlı bölümünde bir yoğunluk vardı birçok arkadaşımız yalnızca beşiktaşlı olduklarını ve forma istediklerini belirttiler ama ne yazıkki forma numaraları konusunda çok sıkıntı yaşadık kiminiz var olan forma numaralarını söylediniz kiminizse hiç söylemediniz. işte bu noktada bir karışıklık oldu ve ben forma numaralarından boş olanları isimlere göre dağıttım ve hazırladım ama hazırlanan formalar sizin istediğiniz forma numaraları ile birlikte hazırlanmamış olabilir. şimdi birçok formayı buraya ekliyorum eğer forma numarasından memnun olmayan beşiktaşlı varsa kimler beşiktaşlı bölümümüzün ilk sayfasından boş olan herhangi istediği numarı bana söylesin isteyene istediği şekilde hazırlayalım *bu arada yakın zaman içinde forma numaraları eklenen arkadaşların formalarında sorun oluştu onlar tekrar hazırlandı... işte formalar 8) KARAESREF ![]() ORHAN_N_UTU_KURAN ![]() ERAY CEVHER ![]() AKINCI GENÇLİK ![]() ANATOLIA ![]() SUSKUN_PRENSES ![]() TUĞÇE06 ![]() ADLER ![]() AKPARTİ_SELÇUKLU ![]() KAYITSIZ ![]() HAKAN_53 ![]() MURAT YAYLACI ![]() DERİN ![]() Yoğun istek üzerine GÜL YAYLACI :-X ![]() EBRULİ ![]() EGERSİN ![]() BADE_ESNA ![]() FLORASAN ![]() HIFZ-I LİSAN ![]() AK-İLKNUR ![]() FAZL AHMET ![]() daha önceden ekli olan beşiktaşlılar kimler beşiktaşlı bölümünün ilk sayfalarında formalarını bulabilirler. kısa bir süre sonra bu formalarda oraya eklenecektir... gelelim esas konuya sevgili beşiktaşlılar forum sitesinde bile forması sahibi olduğunuz beşiktaşımızın haberlerine maçlarına ilgi göstermek her beşiktaşlının görevidir diye düşünüyorum beşiktaş bölümünün daha iyiye doğru yol almasını istiyorsanız lütfen daha fazla ilgi gösteriniz... forma sahibi olmakla beşiktaşlı olunmayacağını elbette sizlerde iyi bilrisiniz.. gerçek hayattaki beşiktaşlı taraftar ilgisini bu sitede çok az kişi gösteriyor onlara çok teşekkür ederiz... amadiğer beşiktaşlılarda aynı hassasiyet içerisinde olursa gönül verdiğimiz beşiktaşımız için çok daha iyi olacağı kanaatindeyim... dikkate alacağınızı umuyorum şimdiden teşekkürler... akkparti
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İnanamıyorum
![]() Ben yokum ![]() Aslında eski nickim varken proff nickli arkadaş benim formamı yapmıştı ama yeni nickimle yok...Eğer olursa 10 numaralı formamla ENGİNEER olmak istiyorum.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
türk evladı olarak varsın ama eğer yinede istersen boş olan forma numaralarından birini belirle ona yapalım arkadaşlar kimler bjkli bölümünde sürekli bu noktayı atlıyorsunuz karışıklık çıkıyor boş olan numaraları isteyin lütfen ''boş olan'' tabi esas konumuz beşiktaş'ımıza gösterilen ilgi lütfen biraz daha ''beşiktaşlılık'' ruhuyla hareket edelim bölümümüze daha fazla ilgi ve alaka göstereim :-* |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() O zaman bi zahmet onu dzüeltelim numara aynı kalsı ve ENGİNEER olarak değiştir olur mu?
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() çok tesekkurederim
güzel olmus |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Futbolla alakam olmasada beşiktaşlıyım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
Estagfrullah.. :D teşekkür ediyorum .. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() numaramı begenmedim ama olsun tekrar degişmeye gerek yok bundan sonra begenirim bende bu numarayı olur biter :D formam için teşekkür ederim emeginize saglık + veriyim bende siz o kadar ugraştınız ne de olsa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|