![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar Partimize çok sayıda iftiralar atılıyor ben bunların çoğuna yüzümün akıyla cevap veriyorum ama benimle farklı görüşte olan bir arkadaşımın bana sorduğu şu sorulara henüz düzgün cevaplar veremedim yani kanıtlarla... siz yardımcı olabilirsiniz belki
1- Ak Parti Orman Arazilerinde B2 statülü arazileri neden satışa sunuyor? 2- Vakıf arazilerini neden satışa sunuyorlar? 3- Neden belediyeler yasasını çıkarmışlar? 4- Neden önemli statejik arazilerin belirli bir süre olsada satışına izin vermişler? 5- Neden Ak Parti'nin dediği gibi ekonomi bu kadar iyiyse halkın cebinde bu kadar az para var ve hükümetin başına geçtiklerinden beri dış borç öncekinin 4 katı arttı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() af bıyır?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cevap vermezsek ne oluyor peki
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
AK PARTİ diyeceksiniz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
bu arada "Kırık_Çocuk" bilgilendirdiğin için sağol... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() dis borcumuz akp döneminde 4 kati artti
2 dolar milyarderi var iken akp iktidara gecmeden önce, bu rakam bugün 28 e cikti yani bu 28 kisinin sahip oldugu bütcenin 4te 3ünün 70 milyon insana dagitilan miktara es deger oldugu gercegini hatirlar isek, rakkamin büyüklügü daha net anlasilmaktadir. güney dogu da, israilin arzu mevd olarak kabul ettigi topraklar icerisinde yer aln bir mayin tarlasi, temizlenme karsiligi 49 yilligina tarim hakki israile verilmistir. bu ve buna benzer iddialar belgeler ile kanitlanmis iken, bunlara kulak tikamak ne sizin nede bizim bir milim ilerlememize sebep olmayacaktir kardeslerim. ejdadimizin yaptiklarini kendimize bir kilavuz kilip, osmanlinin yikili ve türkiyenin lozan antlasmasi ile dünyanin kabul görmesini saglama asamasindaki bugünümüzü dahi halen etkilemekte olan tarihi hatalar ise, yarinlarda tekrarlanmamak üzere ders alinmasi gerekmektedir. tabi yapilan hatalari görebilen bir milletin olmasi duasi ile saygilarimla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|