AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-08-2008, 02:04   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart AK Parti Grubu'nun perde arkası..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısının basına kapalı bölümünde, kartel medyasının çarpıtmalarını dile getirdi.

Bazı medya gruplarının haberleri çarpıtarak sunduğunu belirten Erdoğan, “Bunun en somut ve en taze delili, Kilis Milletvekilimiz Hasan Kara'nın başına gelenlerdir" dedi. Daha sonra Hasan Kara’ya, “Kürsüye çık da anlat “diyen Erdoğan, milletvekilleriyle birlikte Kara’nın oğlunun sünnet düğünüyle ilgili medyada yer alan haberle ilgili şikâyetini dinledi.

AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, hafta sonunda oğluna yaptığı sünnet düğünü ile ilgili olarak, bazı medya gruplarına ait gazete ve televizyonlarda çıkan haberlerin tamamen çarpıtma ve yalan olduğunu söyledi. Oğlunun sünnet düğünü için devlet kesesinden tek kuruş harcama yapılmadığını anlatan Kara, harcamalara ilişkin faturaları cebinden çıkartarak, milletvekillerine gösterdi. "Stadta düğün yaptı" denilen yerin, amatör küme maçı bile oynanmayan dikenlik bir arazi olduğunu kaydeden Kara, "Orayı düzelttik. Parkeleri de kendi paramla satın aldım. MHP'li belediye, benim evimin bulunduğu sokağa kasten parke döşemedi. Ben de parkeleri satın aldım. Düğünde dikenli araziye serdik sonra topladık. Evimin bulunduğu sokağa seriyoruz şimdi" dedi.

ŞEHİTLERİ ANMA GECESİNE ÇEVİRDİK AMA…

Kara, şehit haberlerinin gelmesi üzerine sünnet törenini programı değiştirerek şehitleri anma gecesine çevirdiklerini belirterek, "Ne yazık ki üzülerek belirtmek istiyorum; bazı basın yayın organlarında olay yüzde yüz çarpıtılarak, tam tersine çevrilerek, daha da kötüsü şehitler üzerinden rant elde etmeye çalışılarak yayınlanmıştır. Bir yandan şehit analarını yaralarken, bir yandan da bizim iyi niyetle yaptığımız şehitlere saygı programını yüreğimizi yakacak, hepimizi üzecek, hepimizi kahredecek olaya dönüştürmüşlerdir" diye konuştu. Şehit haberleri gelince, düğünü adeta yas evine çevirdiklerini ve mevlüt ve ilahiler okunduğunu kaydeden Kara, “Sadece bir gruba 2-3 kahramanlık türküsü okumalarını söyledik. Bu kahramanlık türküleri okunurken de gençler bir dakika halay çekti. Hepsi bu" diye konuştu. Aynı beldede MHP'li bir ailenin üç gün üç gece çalgılı düğün yapmasına rağmen, belli bir medya grubunun bunu görmezden geldiğini ve düğünü çarpıtarak haber yaptığını açıkladı.

KASETLERİ ALMAK İSTEDİĞİMİZ DE YALAN

Sahaya TEDAŞ tarafından elektrik direği dikildiği iddiasına değinen Kara, "Sahanın ortasına dev elektrik direkleri dikildiği iddia ediliyor. Sahanın ortasına aydınlatma için dikilen direk, belediyeden alındı. Kendi tarafımdan özel bir elektrikçi tarafından kurulmasını sağladım. İşçilik masrafını kendim karşıladım. TEDAŞ'ın yakından uzaktan bir alakası yoktur. Sadece TEDAŞ sokak lambalarının rutin kontrolünü yaptı. Sünnet törenine gelen gazeteci arkadaşlar yanıma gelip tebrik ettiler. Ben de, 'Hoş geldiniz' dedim. Kendilerini ağırladım. Çekimlerini izin verdim. Her tarafı çok rahat çektiler. Arkadaşlar saatlerce burada kaldılar. Ve kendilerini en ufak bir şeyimiz olmadı. Düğün sonunda kasetlerinin alındığını iddia etmişler, ben arkadaşlara sordum, öyle bir olayın olmadığını, hiçbir şekilde müdahale yapmadıklarını bana söylediler" diye konuştu.

(Murat Unay – habervaktim)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)