AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 12-19-2008, 15:20   #1
Kullanıcı Adı
Dağdakiçoban
Standart Özür diliyorum.!
Evet bugün itiraf ediyorum,Hepsini biz yaptık
-1192 de "Tanrı böyle istedi diye" yola çıkıp bütün orta doğuyu kıyanlar bizlerdik.!
-İngiltere -Çin savaşında 1 milyon çinliyi uyuşturucu mübtelası yapıp ,çin tarafından katledilmesinin müsebbi bizleriz.
-Yahudileri sabun kalıbı yapan bizdik,Henrich himmerler osmanlı subayıydı.6 milyon insanın ölümünden sorumluyuz.
-Tatarları,kazanlıları,çuvaşları,Türkmenleri,özbekl eri,kazakları Hayvan voğonlarına doldurup ,-20 derecelerde sibiryaya sürüp oralarda donarak ölmesine sebeb olan bzileriz.!
-Filistinde milyonlarca çocuğun üstüne bomablara yağdıran ,moshedyan,şaronlar bizleriz..!
-Hindistana modernlik,ırağa demokrasi götürmeyi vaad ederek milyonlarca insanın canını ,namusunu götüren bizleriz.
-Cezayir,Fas,Tunus,Mısırda ev ev baskınlar yapıp insanları katleden bizileriz..
-Saraybosanda ,kosovada,tüm toplu jmezarlar bizim eserimiz..Bulgaristanda mezar taşlarında ki isimleri bile murçlarla kazanlar bizleriz.
-kamboçyda,kamerrujlar,polpotlar bizleriz.
kısacası hepsi için çok çok pişmanız.bizi lütfen yargılayın zira özür dilesekde vicadnımız rahat olmayacak.Bizi yargılayın ki bir daha dünyada böyle şeyler yapmayalım hakettiğimiz cezayı çekelim.

Dağdakiçoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-19-2008, 15:56   #2
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Sanırım iyi değilsin arkadaşım çünkü ne söylediğini bilmiyorsun kendi adına konuşuyorsan sorun yokta çoğul kullanma benim vicd<nım çok rahat senin değilse oda senin sorunun kabul ettiğin suçlamalar çok ağır işin çok zor senin
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 16:03   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
Nasıl bir konu bu böyle?
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 16:06   #4
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl bir konu bu böyle?
Konu falan yok canım yaaa bakma sen
Alt 12-19-2008, 16:12   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bugün itiraf ediyorum,Hepsini biz yaptık
-1192 de "Tanrı böyle istedi diye" yola çıkıp bütün orta doğuyu kıyanlar bizlerdik.!
-İngiltere -Çin savaşında 1 milyon çinliyi uyuşturucu mübtelası yapıp ,çin tarafından katledilmesinin müsebbi bizleriz.
-Yahudileri sabun kalıbı yapan bizdik,Henrich himmerler osmanlı subayıydı.6 milyon insanın ölümünden sorumluyuz.
-Tatarları,kazanlıları,çuvaşları,Türkmenleri,özbekl eri,kazakları Hayvan voğonlarına doldurup ,-20 derecelerde sibiryaya sürüp oralarda donarak ölmesine sebeb olan bzileriz.!
-Filistinde milyonlarca çocuğun üstüne bomablara yağdıran ,moshedyan,şaronlar bizleriz..!
-Hindistana modernlik,ırağa demokrasi götürmeyi vaad ederek milyonlarca insanın canını ,namusunu götüren bizleriz.
-Cezayir,Fas,Tunus,Mısırda ev ev baskınlar yapıp insanları katleden bizileriz..
-Saraybosanda ,kosovada,tüm toplu jmezarlar bizim eserimiz..Bulgaristanda mezar taşlarında ki isimleri bile murçlarla kazanlar bizleriz.
-kamboçyda,kamerrujlar,polpotlar bizleriz.
kısacası hepsi için çok çok pişmanız.bizi lütfen yargılayın zira özür dilesekde vicadnımız rahat olmayacak.Bizi yargılayın ki bir daha dünyada böyle şeyler yapmayalım hakettiğimiz cezayı çekelim.

Alıntı:
[.,.Prizma.,.] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen kimsin ya da siz kimsiniz kardeş? "Bizleriz" derken kimlerden bahs ediyorsun?

Arkadaşın bir yorumunu daha okumadan hüküm vermek doğru olmayabilir ama ben o sözleri 'dalga' niyetiyle söylediğini düşünüyorum. Yani bu özür, olması mümkün olmayan bi şey için yapıldığı ve bunlarıda bizim yapma ihtimalimiz 'mümkün olmayan' seviyelerde olduğu için, ona özürse bunada özür! maksadıyla yazılmış bi yorum gibi geldi bana. Kanımca arkadaşta o niyetle yazmıştır...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 16:20   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşın bir yorumunu daha okumadan hüküm vermek doğru olmayabilir ama ben o sözleri 'dalga' niyetiyle söylediğini düşünüyorum. Yani bu özür, olması mümkün olmayan bi şey için yapıldığı ve bunlarıda bizim yapma ihtimalimiz 'mümkün olmayan' seviyelerde olduğu için, ona özürse bunada özür! maksadıyla yazılmış bi yorum gibi geldi bana. Kanımca arkadaşta o niyetle yazmıştır...
Msnde görüştüğüm bir arakadaşımız.Art ve kıt niyetli,görüşlü bir zihniyette sahip olamadığını tahmin ediyorum.Dalga geçmek maksadıyla söylemiş olabilir.Yargısız infaz yapmadan bekleyelim kendisini.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 16:26   #7
Kullanıcı Adı
yolcu44
Anladım.. Daha fazla tarih okumak, araştırmak, incelemek gerekiyor. Farklı ülkelerden bahsedildiği açık. Zaten ilk mesajımda da bunu öğrenmek istemiştim.

Konu yolcu44 tarafından (12-19-2008 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir..
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 16:30   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Bahsedilende tek bir ülke değildir ki.. Şurda sıralananlar soykırımın daniskası, ancak kimsenin görmediği, yapanlarında ört bas etttiği (yada edebildiği) olaylar...

Bende bu olaylar için bir TÜRK olarak çıkar ÖZÜR DİLERİM ! ...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 16:38   #9
Kullanıcı Adı
Dağdakiçoban
Yani konu sadece bazı şeyleri hatırlatmaktan ibaret,Anlayanlar anlamış zaten,malum "özür" kampanyasını sadece eleştirdim.Bazılarının deyimi ile sadece "dalga "amksatlı bir yazı.kısacası özür dilemesi gereken o kadar çok ülke dururken bize "özür" kampanyasını dayatanlara bazı şeyleri hatırlatmaktı maksadım..
Dağdakiçoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 16:50   #10
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Alıntı:
Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani konu sadece bazı şeyleri hatırlatmaktan ibaret,Anlayanlar anlamış zaten,malum "özür" kampanyasını sadece eleştirdim.Bazılarının deyimi ile sadece "dalga "amksatlı bir yazı.kısacası özür dilemesi gereken o kadar çok ülke dururken bize "özür" kampanyasını dayatanlara bazı şeyleri hatırlatmaktı maksadım..
Kusura bakmayın yanlış anladım keşke küçük bir açıklamanız olsaydı tekrar özür dilerim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)