![]() |
#1 |
![]() Evet bugün itiraf ediyorum,Hepsini biz yaptık
-1192 de "Tanrı böyle istedi diye" yola çıkıp bütün orta doğuyu kıyanlar bizlerdik.! -İngiltere -Çin savaşında 1 milyon çinliyi uyuşturucu mübtelası yapıp ,çin tarafından katledilmesinin müsebbi bizleriz. -Yahudileri sabun kalıbı yapan bizdik,Henrich himmerler osmanlı subayıydı.6 milyon insanın ölümünden sorumluyuz. -Tatarları,kazanlıları,çuvaşları,Türkmenleri,özbekl eri,kazakları Hayvan voğonlarına doldurup ,-20 derecelerde sibiryaya sürüp oralarda donarak ölmesine sebeb olan bzileriz.! -Filistinde milyonlarca çocuğun üstüne bomablara yağdıran ,moshedyan,şaronlar bizleriz..! -Hindistana modernlik,ırağa demokrasi götürmeyi vaad ederek milyonlarca insanın canını ,namusunu götüren bizleriz. -Cezayir,Fas,Tunus,Mısırda ev ev baskınlar yapıp insanları katleden bizileriz.. -Saraybosanda ,kosovada,tüm toplu jmezarlar bizim eserimiz..Bulgaristanda mezar taşlarında ki isimleri bile murçlarla kazanlar bizleriz. -kamboçyda,kamerrujlar,polpotlar bizleriz. kısacası hepsi için çok çok pişmanız.bizi lütfen yargılayın zira özür dilesekde vicadnımız rahat olmayacak.Bizi yargılayın ki bir daha dünyada böyle şeyler yapmayalım hakettiğimiz cezayı çekelim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sanırım iyi değilsin arkadaşım çünkü ne söylediğini bilmiyorsun kendi adına konuşuyorsan sorun yokta çoğul kullanma benim vicd<nım çok rahat senin değilse oda senin sorunun kabul ettiğin suçlamalar çok ağır işin çok zor senin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Nasıl bir konu bu böyle?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşın bir yorumunu daha okumadan hüküm vermek doğru olmayabilir ama ben o sözleri 'dalga' niyetiyle söylediğini düşünüyorum. Yani bu özür, olması mümkün olmayan bi şey için yapıldığı ve bunlarıda bizim yapma ihtimalimiz 'mümkün olmayan' seviyelerde olduğu için, ona özürse bunada özür! maksadıyla yazılmış bi yorum gibi geldi bana. Kanımca arkadaşta o niyetle yazmıştır... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Anladım.. Daha fazla tarih okumak, araştırmak, incelemek gerekiyor. Farklı ülkelerden bahsedildiği açık. Zaten ilk mesajımda da bunu öğrenmek istemiştim.
Konu yolcu44 tarafından (12-19-2008 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bahsedilende tek bir ülke değildir ki.. Şurda sıralananlar soykırımın daniskası, ancak kimsenin görmediği, yapanlarında ört bas etttiği (yada edebildiği) olaylar...
Bende bu olaylar için bir TÜRK olarak çıkar ÖZÜR DİLERİM ! ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yani konu sadece bazı şeyleri hatırlatmaktan ibaret,Anlayanlar anlamış zaten,malum "özür" kampanyasını sadece eleştirdim.Bazılarının deyimi ile sadece "dalga "amksatlı bir yazı.kısacası özür dilemesi gereken o kadar çok ülke dururken bize "özür" kampanyasını dayatanlara bazı şeyleri hatırlatmaktı maksadım..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |