AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-18-2008, 01:07   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs down VATAN'dan haddi aşan çirkinlik !!! ....
BİR TÜRK GAZETESİ BUNU YAPAR MI?

VATAN'dan haddi aşan çirkinlik!
Böyle habercilik olmaz olsun! Mütedeyyin kesime saldırıda sınır tanımayan Vatan gazetesi bugünkü haberi ile haddini aştı.

Adı VATAN olsa da bu vatanda yaşayan milletin kutsallarına ve değerlerine saldırıda sınır tanımayan Vatan gazetesi, bugün internet sitesinde "İnternetin en komik geyikleri" başlığı altında verdiği haberde Fethullah Gülen Hocaefendi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı küçük düşürmekten geri kalmadı.

Haberin anasayfasına bir klip ekleyerek Fethullah Gülen Hocaefendi'nin bir vaazından alınmış görüntüye montaj yapan gazete hakaret dolu bir habere imza attı.

Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu CD etiketi üzerinde de oynayan Vatan gazetesinin sitesi,çirkin bir görüntünün ortaya çıkmasını sağladı.

Hakaretlerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü de atlamayan Vatan gazetesinin internet sitesi, Gül ile Erdoğan'ın yüzlerini, birbirlerinin kafalarına monte ederek hem Cumhurbaşkanı Gül ile hem de Başbakan Erdoğan ile alay etti.

BİLİNÇALTLARI AÇIĞA ÇIKTI

Vatan gazetesi'nin cinsellik ağırlıklı haber sitesi "gazetevatan" erotik galeriler ve içeriklerle yeterince hit almamış olmalı ki toplumun saygı duyduğu din adamlarına "İnternetin en komik geyikleri" adı altında saldırmaya başladı.

Site bugün Fethullah Gülen'in bir vaaz görüntüsüne davul ve rock öğeleri montajlayarak kendince mizah yapmaya kalktı.

Dünyanın her yerinde dini değerlere ve din adamlarına saygı gösterilirken vaaz etmenin dini bir vecibe olduğundan habersiz Vatan internet editörleri camiyi, vaaz kürsüsünü, bir vaazı alaya almakla bir kere daha bilinçaltlarını açığa çıkardı.

Onlara göre dini inanç ve vecibeler alaya alınabilecek ve tahkir edilebilecek mizah unsurları.

Bunun ötesinde Vatan'ın yaptığı sadece ucuz bir provokasyon girişiminden başka anlam taşımıyor ....

samanyoluhaber

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-18-2008, 03:02   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Vatan bunların yanında aynı gün Vakit'e de iftira attı. Tayfun Talipoğlu'nun söylemediği sözü söylemiş gibi göstererekten.. Vakit'te bununla birlikte o yalanları da internet sütununa taşıdı.
(http://www.habervaktim.com/haber/47207/doganin_vatanindan_yilin_en_buyuk_yalani.html )

Ama samanyolunun haberinde tek kelime Vakit felan geçmiyor.. Sadece kendi kuyruklarına basılınca aman diyorlar.. Yani tepkim habere değil ama sadece kendilerini düşünmelerine. İşte böyle olunca adam meydanı boş bulup ordan oraya ordan oraya sıçrıyor..

Anlayamadım gitti Vesselam!..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 03:49   #3
Kullanıcı Adı
akgençlk
Bunların topu basın etiğinden nasibini almamış ahlaksızın tekidir. Bu vatanın sırtında parazit gibi geçinen asalaktan başka bir şeye benzetemiyorum bunları.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 19:02   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
enter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haber güzeldi vatan dedigi kadar varmıs mutedeyyin dediginin kacak fettullahmı hüngür hüngür agla duygu sömürüsü yap akp bu yuzden istemiyoruz bir çogunuz tarikat üyesiniz

AK Parti'yi istemiyoruz diyorsun. Hepimizi tarikat üyesi yapıyorsun. Ama sende bu forumun üyesisin.

Ne iştir bu anlamadım..

Sende mi tarikattansın acep?
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 19:40   #5
Kullanıcı Adı
reyAKbay
''enter'' buraya üye oluş amacınız tam olarak nedir bilemiyorum fakat genelleme yaparak,karalayarak daha doğrusu saldırı yoluna girerek amacınıza ulaşamazsınız.Gerçekten halinize üzülüyorum keşke geneliniz gibi çamur atma politikanızla biryerlere varsanız.Sizin bu halinizi görerek bunu içten diliyorum çünkü halınıze üzülüyorum...Dua edin elbet bir gün sizlerede ak günler doğar ve farkı o zaman yaşarsınız...
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 19:44   #6
Kullanıcı Adı
akgençlk
Cool
Şu müslüman mahallesinde salyangoz satan zat beni güldürüyor yahu. Sen tarikatçılara, Fethullahçılara kurban ol.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 02:50   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Haberde güzel izah edilmiş. Vatan'ın ahlaksızlığını açık seçik ortaya çıkarıyor bu yapılan. İnançlar, insanların kutsalıdır. Bu, Dünya'nın her yerinde böyledir. İnsanların değerlerine böylesine bir saygısızlığı ancak bu azgın laikçiler yapabilir.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2008, 02:53   #8
Kullanıcı Adı
ilgenel
Hz mevlanaya sormuşlar , bu kadar güzel ahlakı nasıl edindin diye
o da demiş
ahlaksızlardan .
vatan,cumhuriyet ve türevlerini okudukça vatanıma milleyetime dinime daha çok bağlanıyorum. bazen kızdığım kişiler bile bu gazetelerde kötülenirse acaba iyimi diyorum .
ilgenel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)