![]() |
#1 |
![]() Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, MÜSİAD Başkanı Ömer bolat ile görüştü. Mesajlarını yineleyen Gül nasıl bir cumhurbaşkanı olacağını anlattı. MÜSİAD, Gül'e tam destek verdi.
MÜSİAD'dan Gül'e tam destek geldi Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, MÜSİAD Başkanı Ömer bolat ile görüştü. Mesajlarını yineleyen Gül nasıl bir cumhurbaşkanı olacağını anlattı. Gül şöyle konuştu: "Demokratik laik sosyal hukuk devleti ilkesiyle hareket edeceğim. Bütün milleti kucaklayacağımı tarafsız olacağımı anlattım. Bir kez rol yaparsınız iki kez rol yaparsınız. İnsanları böyle aldatabilirsiniz am bu sonunda rol olduğu ortaya çıkar. Ben ilk gün ne dediysem bugün de onu söylüyorum. Herşeyim açık ve şeffaftır. MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat ise 22 temmuz'da halkın mesajı istikrarın sürmesi yönünde oldu. Gül'ün cumhurbaşkanlığı adayı halkın iradesine ve demokratik taammüllere uygun olduğunu düşünüyoruz. MÜSİAD camiası olarak Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığına desteğimiz tamdır. Gül saygın devlet adamı kimliği ile ideal bir tercihtir.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Müsiadla aramız zaten çok iyiydi böyle cumhurbaşkanına can feda zaten..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() MÜSİAD zaten her zaman HEP DESTEK TAM DESTEK
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dennis dediya ülkede çatışma çıkar .Evet çıkacak vatandaş birbiriyle değil herkes sana savaş açacak ona göre
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ;) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben açtım bile nerde Baykal görsem hemen zapping nerde duysam ismini basıyorum .......... neyse
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|