![]() |
#1 |
![]() MANŞETTEN UYARDILAR: DİKKAT ! ![]() Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' ifadesi basında geniş yer bulurken, Vakit Gazetesi manşetten uyardı. AKŞAM Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... BUGÜN Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... HÜRRİYET Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... MİLLİYET Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... POSTA Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... RADİKAL Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... SABAH Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... STAR Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... TARAF Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... TÜRKİYE Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... VAKİT Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... VATAN Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... YENİ ŞAFAK Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... ZAMAN Ergenekon sanığı Sami Hoştan'ın, Çatlı'nın kayıp çantası için 'onu ben almıştım' şeklindeki ifadesi manşetlerde yer alırken, Vakit Gazetesi olası provokasyonlara karşı manşetten uyarı yaptı. İşte bugünkü gazetelerde öne çıkan haberler... samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Günün en farklı, en derin, en sabit manşeti...
Sakına gaflete dalmayın zaman hep dik durma zamanıdır mesajı veren bir manşet! Teşekkürler Vakit... Konu FarukARSLAN. tarafından (02-03-2009 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|