![]() |
#1 |
![]() Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında sürekli yeni iddialarda bulunan MHP'li Oktay Vural ile Deniz Bölükbaşı için ağır konuştu.
CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ilginç çıkış. Gökçek, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın ülkücü olmadığını ileri sürdü. Melih Gökçek, MHP tabanından geldiğini herkesin bildiğini ve MHP için çok önemli hizmetler yaptığını belirtirken kendisi hakkında iddialarda bulunan MHP'li Oktay Vural'ın MHP'ye kendisi kadar hizmet etmediğini savundu. Gökçek, "Ben MHP'nin 1992'de Meclis'e girmesini sağlayan oluşumun mimarıydım. MHP'ye bugüne kadar sürekli destek verdim. Bugün MHP içinde bulunan Oktay Vural ve Deniz Bölükbaşı ise partiye dışardan gelmişlerdir. Bunların ülkücüklükle alakası yoktur" dedi. Haber7.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ''Gökçek'ten ilginç çıkış. Gökçek, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın ülkücü olmadığını ileri sürdü. '' kesinlile katılıyorum oktay vural ve deniz bölükbaşının geçmişine bir bakın neresi ülkücü bunların? eger ortada bir ülkücülük varsa bunu sonuna kadar savunan,eger ortada ülkücülük gibi bir kurum varsa bunun sonuna kadar arkasında duran MELİH GÖKÇEK tir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() SIKIYORSA BÖLÜKMAŞI VE VURALLA BİR AÇIKOTURUMA KATILSIN GÖKÇEK.
YANINDA BÜYÜK BİR HAVLU GETİRSİN TERLERİNİ SİLMESİ İÇİN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() MELİH GÖKÇEK ÇIKARDA SİZİNKİLERİNKİNİN SIKACAĞINI PEK SANMAM
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |