![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar fikirlere her zaman saygı vardır. Ve uygun kurallar çerçevesinde yorumlara sansür uygulanamaz.
Neden böyle bir şeyi yazdığımı merak ediyorsunuz. Çok uyuz oldum ondan yazıyorum. Ben editor olsam o sitede hakarete varacak şeyleri "yemedi değil mi" gibi yorumlarda onaylamam... Küfürlere varacak kadar yorum o sitenin haberlerinde onay almışlar. Fakat ben kabul edeceklermi diye bir yorum yolladım. Gayet kurallara uygun, hiçbir şekilde hakarete varmayan, düzgün bir Türkçe ile ben yorumumu yolladım. Sırf hükümetin o projesini hafifçe desteklediğimden o mesajım onaylanmadı. Sırf hükümetimize biraz destek verdiğim için. ... Her neyse ben mesajımı çok düzgün yazdığıma inanıyorum. Fakat hiç yakışmıyor bu tür büyük sitenin böyle yapmasına. Hiç tarafsız ve demokratik bir kuruluş değiller bu sitelere superonline.com dahil. Sitede yorumların hepsine baktım çoğunda küfürden farksız anlamlar kullanılıyordu. Benim yazım onların yanınkinde o kadar masum dururdu ki. Yorumumun onaylanmamasına çok sinirlendim. Yayıncılar biraz tarafsız olsun yayın yaparken ya.. O kadar kendilerini överler bir yerde kalırlar kendi görüşlerimi değil mi? Bunlar yobaz. Bence bunların yaptığı yobazlık! Not: Lütfen mesajıma sansür uygulamayın. Çok bunaldım. Çok üzüldüm. Şahsen ülkem adına çok üzüldüm.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Tarafsızlığın birilerinin lügatindeki mana "bizden taraf olan" demektir.
Mesela A.Necdet Sezer'e tarafsız diye(bile)n CHP'liler. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() o ( mynet ) fakat direkt CHP yanlısı... Superonline'ı zaten biliyoruz. Show TV grubunun...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|