![]() |
#1 |
![]() Bakan Şahin'den yine tartışılacak sözler"Merkezi hükümetin desteği ve yardımı olmadan ilçelerimize, beldelerimize yeterli hizmet götürülemez"
13.03.2009 20:32 ![]() Mevlüt İMAMOĞLU /AKSEKİ (AHT) Seçim çalışması için Antalya'nın ilçelerini dolaşan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, vatandaşlardan destek isterken yine çok tartışılacak sözler söyledi. Daha önce "Hükümetimizle kavga eden, zıtlaşan yerel yönetimler her projelerini Ankara'dan geçiremiyor" diyen Şahin, bu kez de merkezi hükümetin desteği ve yardımı olmadan, sorunları çok olan ilçelere ve beldelere yeterince hizmet götürülemeyeceğini söyledi. İLLER BANKASI PAYI PERSONELİN MAAŞINA YETMEZ Adalet Bakanı Şahin, Antalya'nın Gündoğmuş, Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret ederek AKP'li belediye başkan adaylarına destek istedi. Kırsal kesimde yaşayanlara en çok hizmeti AKP'nin götürdüğünü savunan Bakan Şahin, İller Bankası'ndan gönderilen belediye payının belediyede çalışan personelin maaşını bile ödemeye yetmeyeceğini söyledi. CHP'li Belediye başkanı tarafından yönetilen Akseki ilçesinde kahvehanede toplanan partililere seslenen Şahin, "Belediye başkan adayının 21 adet projesi varmış. Baktım hepsi de bu güne kadar yapılması gereken projelerdir. Fakat ben de Antalya milletvekili ve bir bakanım, daha Akseki Belediye Başkanının hiç yanıma bir iş için geldiğini görmedim" dedi. VAATLER BAŞKA ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMEZ Projelerin hayata geçirilebilmesi için Ankara'nın desteğinin şart olduğunu söyleyen Bakan Şahin, "Bana diyorsunuz ki 'Sayın Bakan Aksekililer beni belediye başkanı seçerse şu hizmeti yapmak için sizden yardım ve destek istiyorum' Benim de cevabımı hem siz hem Aksekililer biliyor. Ben de biliyorum ki merkezi hükümetin desteği ve yardımı olmadan sorunları çok olan ilçelerimize, beldelerimize tabii ki yeterli hizmet götürülemez. Burada belediye başkanı olduğumuz taktirde, icraatlarının gerçekleşmesi için Antalya milletvekili olarak, Antalya'dan çıkmış bir Bakan olarak size elimden geldiği kadar yardım edeceğim. Çünkü o vaatlerin gerçekleşmesi başka şekilde mümkün olmaz" dedi. haberturk.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BEN SP Lİ OLARAK MEHMET BEKAROĞLUNU ERGENEKON KONUSUNDA ELEŞTİRDİM BAKALIM SİZ BAKAN ŞAHİN İN BU SÖZLERİNE TEPKİ VERECEKMİSİNİZ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Öncelikle, haberde bi sürü laf edilmiş. İki kere bakanın sözü verilmiş.
İkisini de YORUMSUZ olarak alırsak; "Belediye başkan adayının 21 adet projesi varmış. Baktım hepsi de bu güne kadar yapılması gereken projelerdir. Fakat ben de Antalya milletvekili ve bir bakanım, daha Akseki Belediye Başkanının hiç yanıma bir iş için geldiğini görmedim " "Bana diyorsunuz ki 'Sayın Bakan Aksekililer beni belediye başkanı seçerse şu hizmeti yapmak için sizden yardım ve destek istiyorum' Benim de cevabımı hem siz hem Aksekililer biliyor. Ben de biliyorum ki merkezi hükümetin desteği ve yardımı olmadan sorunları çok olan ilçelerimize, beldelerimize tabii ki yeterli hizmet götürülemez. Burada belediye başkanı olduğumuz taktirde, icraatlarının gerçekleşmesi için Antalya milletvekili olarak, Antalya'dan çıkmış bir Bakan olarak size elimden geldiği kadar yardım edeceğim. Çünkü o vaatlerin gerçekleşmesi başka şekilde mümkün olmaz" Burada icraatlara bir laf yok. Ama '21 icraat var YANIMIZA BİR KEZ BİLE GELMEDİ' diyor... E.. Proje için yardım bile beklemeyen biri hakkında ne desin daha ki?.. Bu icraatlar nasıl olur başka türlü?.. MERKEZ HÜKÜMET İLE BARIŞIK OLACAK (yani icraatını gösterip bunu sözde bırakıp hiç yardım istemeyen bir belediye baskanı olmayacak) E tabii başka partiden olmayacaksa yalnız bizim partinin adayı gelip projelerini merkezi hükümete de getirir öyle ce onay bekler... Son cümle de noktayı koyuyor işte; ''Çünkü o vaatlerin gerçekleşmesi başka şekilde mümkün olmaz'' Olmaz işte.. Belediye imkanın yetmez MERKEZİ HÜKÜMETE KÜSERSEN GELMEZSEN BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ...... -- Mesele bundan ibaret. Alıntı:
Ama Bekaroğlu ile Mehmet Ali Şahin bir değil dikkatinizi çekerim. Biri o kadar ilerlemiş ki DEVLET BAKANI olmuş. Diğeri İstanbul BB adayı. Seçilmesi de-amiyane- imkansız. Şahin'in sözlerinin ağırlığı ile Bekaroğlu'nunkinin ağırlığı aynı değil. Aynı teraziye oturtulmazlar... Şahin'in sözlerini 'üstte yaptığım gibi' medyanın eklemeleri harici YALIN KONUŞMASIYLA ele alıp öyle değerlendirmeliyiz. Bekaroğlu ise DİREKT olarak ADAY. Konuşmasına habercinin bir şeyler katmaısna bile gerek yok, zaten ve illa ki 'sansasyon' yaratacak derecede konuşması lazım. İşte Şekil A ve B'deki gibi... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() MERKEZİ HÜKÜMETLE NASIL İR BARIŞIK İSTİYOR SAYIN BAKAN ONU BİR SÖYLESİN
AKILLARA ŞU GELİYOR İSTER İSTEMEZ BİZE OY VERİN MERKEZİ HÜKÜMETLE BARIŞIK OLUN ÇÜNKÜ BUNDAN 1 HAFTA ÖNCESİNDEN YAPTIĞI AÇIKLAMADA BİZİM ADAYLARI SEÇMESENİZ PROJELERİNİZ HAYATA GEÇİRMEYİZ DİYE BİR İMADA BULUNMUŞTU SAYIN BEKAROĞLU DA ESKİ MİLLETVEKİLİ SAYIN ŞAHİNDE BAKAN İNSANLARI BULUNDUĞU MEVKİYE GÖREMİ AYRI KEFEYE KOYUYORSUN YANLIŞ Konu mücahit_2121 tarafından (03-14-2009 Saat 04:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Bekaroğlu ile Şahin'in aynı terazinin kefelerine koyup tartım yapılmasının istenmesini doğru bulmuyorum!
Ki şu forumda SP'yi çirkin saldırılara karşı en fazla savunan AKP'lilerden biriyim. Buna rağmen bu şekilde bir değerlendirmede bulunmak çok yanlış! O mevzû farklı bu farklı. Gelelim Şahin'in açıklamasına. Belediye başkanının yanına gelmemesi konusunu ıvırtısını zıvırtısını sorgulayacak değilim. Fazlaca eleştirilecek bir mevzu değil zaten! Yalnız beni düşündürüp endişelendiren kısım şu oldu: Alıntı:
Adalet ve Kalkınma partisinin Adalet Bakanından böylesine "adaletsizce" bir cümle duymak bende gerçekten hayal kırıklığı oluşturdu! Haddini ve maksadını aşan cümleler olmuş! Sizki yılların siyasetçisisiniz. Niyetiniz ne kadar hâlis olsada bilmezmisinizki karşınızda baykuş sürüsü var! Her kelâmınızın ardında art niyet aramaya müsait bir medya ordusu var! Ne demektir bu açıkça tehdit içeren cümleler! Proje Ankara'ya kadar geliyor, ancak zıtlaştıklarından ötürü projeyi geçiremiyorlar öylemi? Bu cümle bizde nasıl bir intiba bırakabilir? Veya kahvehânede çayını yudumlayıp sizi izleyen sakallı Hüsnü efendide nasıl bir izlenim oluşturur? Bilmezmisiniz bunları! Ne demektir bunlar sayın bakan! Resmen kendi söylemleriniz ile çelişmiş durumdasınız! Hadi rakip partilerin icraatlar için sizin yanınıza gelmemesini anlayıp tevazu gösteriyoruz. Orasına amenna. Bir laf dediğimiz yok! Lâkin projelerini Ankara'dan geçiremiyorlar lafı objektif olmadığınızı itiraf niteliğinde söylemler olmuş! Amaç hizmet ise o projenin sahibi babanızı bile vurmuş olsa o projeyi hayata geçirmekle mükellefsiniz siz! Ben size oyumu böylesine cümleler sarfedesiniz taraf takınasınız diye vermedim! Kimse vermedi! Umarım Ankara'da böylesi durumlar hiç yaşanmamıştırda biz burda kendi çapımızda çalıyor, oynuyoruzdur! Hiç sanmıyorum ya. Neyse.. ! Kimse alınmasın. Kimse kırılmasın! Haksızlığa boyun eğecek koyun sürüsü değiliz biz! Öyle olsak bu partide/forumda işimiz olmazdı! Yazıktır ayıptır ya hû! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|