AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-17-2009, 23:57   #1
Kullanıcı Adı
hope20
Exclamation İş yapamayan bir teşkilatta olsanız.
Başlık gayet açık arkadaşlar iş yapamayan, bir sürü imkanı olan ama hiç rahatını bozmayan.
Hiç samimi olmayan kadroya sahip, ayarlanan programları son günde haber veren, ayarlanan bir programı program saati gelince iptal olduğunu haber veren
bir teşkilat içinde size görev verseler ne yapardınız

Umarım başlığu doğru yere açmışımdır.

hope20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-18-2009, 11:53   #2
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
valla bu konularda ben çok sinirlenirim.tutamam kendimi onun için kimsenin kalbini kırmamak için en uzak taraflara geçer otururum...inanki böyle bir teşkilatta kavga çıkabilir
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2009, 12:49   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Ne güzel bir konuya değindin kardeşim.Bu sorun, peşinden koştuğu davaya inanmayan,ve o süreçte menfi çıkarlarını gözetenlerin meydana getirmiş olduğu bir sorundur..!Kalbi duygularla gönüldaşlık kurmadığınız hiçbir işin sonucu size başarıyı getiremez..!Bu çok önemli;Parti için söylemek gerekirse,öncelikle tutuğunuz partinin kısırdöngü siyasetinden uzak durması,tek düşüncesi vatan ve milletinin refahı olan bir genel başkanın bulunması gerek...Bu temel oluşturulduktan sonra sizde davanızı güçlü ve mürefeh bir şekilde savunursunuz..!Karşınıza,veya bulunduğunuz ortamda sizinle aynı duyguları yüklenemeyen kişiler olabilir,belkide üst makamlardada bulunabilirler...Lakin siz bunların hiçbirine takılmayınız;siz inanıyorsanız,çalışıyorsanız başarı mutlaka gelir ve sizi bulur..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2009, 21:48   #4
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne güzel bir konuya değindin kardeşim.Bu sorun, peşinden koştuğu davaya inanmayan,ve o süreçte menfi çıkarlarını gözetenlerin meydana getirmiş olduğu bir sorundur..!Kalbi duygularla gönüldaşlık kurmadığınız hiçbir işin sonucu size başarıyı getiremez..!Bu çok önemli;Parti için söylemek gerekirse,öncelikle tutuğunuz partinin kısırdöngü siyasetinden uzak durması,tek düşüncesi vatan ve milletinin refahı olan bir genel başkanın bulunması gerek...Bu temel oluşturulduktan sonra sizde davanızı güçlü ve mürefeh bir şekilde savunursunuz..!Karşınıza,veya bulunduğunuz ortamda sizinle aynı duyguları yüklenemeyen kişiler olabilir,belkide üst makamlardada bulunabilirler...Lakin siz bunların hiçbirine takılmayınız;siz inanıyorsanız,çalışıyorsanız başarı mutlaka gelir ve sizi bulur..!
haklısınız...ama sonuçta insanız...yine de teşekkürler allah razı olsun
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2009, 22:28   #5
Kullanıcı Adı
mehmetal
Her ilde her ilçede her beldede ve neredeyse %80 her mahallede teşkilatı olan bir partiyiz. Bu bakımdan teşkilatlarımız içersinde mutlaka iş yapmayan teşkilatlar olacak bunu büyük idarecilerimiz görerek gerekli düzenlemeleri yapacak ve topluma millete kazandıracak bizlerin görevide bu tür oluşumlar olursa onlara engel olarak yakın çevremizdeki dürüstlüğüne inandığımız ve güvendiğimiz insanların partimizde görev almasına yardımcı olmak vesile olmaktır ve bu çalışmalar sonucu inanıyorumki çalışmayan vatandaşın halkın yanında olmayan teşkilat kalmaz. Bazen insanlar seçim maratonundan yorulabiliyorlar ancak aksam eve gelip başbakanı televizyonda seyrettiğimizde inanın hiç bir yorgunluk kalmıyor buda benım açımdan ayrı bi güzellik.
millete hizmet etmek kadar değerli birşey yoktur..
mehmetal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2009, 21:06   #6
Kullanıcı Adı
hope20
Ben kendi kendime karar aldım, bu kişilerle oldukça az muhatap olmaya çalışıyorum.
Davamızda samimi olan başkanlarımıza gidip, durumu arz ettim.
Onlar durumu biliyorlar tabi. "Arkadaşın yapısında var, idare edin diyorlar."

Ben partiye yeni arkadaşlar falan getirdiğimde ise ne iştir anlamadım sürekli bu şahıslardan birkaçı oralarda bulunuyor.

Yeni gelen arkadaşlarımıza başkancılık oynayıp, emirvari sözler söylüyorlar.

İlk gelen arkadaşlar geçtik partiyi, bana olan güvenleri bitiyor.

Yalvar yakar bir daha getirebilsem, parti kurucularından birileriyle görüştürüp kalplerini kazanıyorum.

ishakyilmaz dediğin gibi çalışıyorum ve zamanla bu kişilerin önümde el bağlayacaklarını hayal ediyorum (H)

Büyük abilerime( yaşım 17 ) soruyorum:

Bu yaptıklarımda eksik veya yanlış var mıdır ?

Konu hope20 tarafından (01-22-2009 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir..
hope20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2009, 17:20   #7
Kullanıcı Adı
Akbeyoglueren
Değerli Yol arkadaşlarım;

Bizim içimizde bu sevda olduğu sürece biz teşkilat mensupları hayallere dalmayacağımız sürece hiç bir zaman siz değerli arkadaşlarım sayesinde çalışmayan teşkilat olmayacak bundan 10 sene sonrada vatan millet aşkıyla yolumuza devam edeceğiz.Sevgi ve millet vatan sevgisiyle kalın..
Akbeyoglueren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 00:30   #8
Kullanıcı Adı
ulas eryurek
sevgili arkadaşım belliki sen hancı bahse konu olan arkadaşlar yolcu statüsündeler her oluşumda ve her teşkilatta makam,şöhret ve menfaat kovalayanlar olmuş ve olacaktır,hiç bir zaman mücadelenden vazgeçme diğer arkadaşlar iş yapmayıp yapan gibi görünsede takdiri ilahi tecelli eder...
ulas eryurek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2009, 20:28   #9
Kullanıcı Adı
yaşaraltınyüzük
burada haklısnız neden bilmiyorum ama bundan önceki yrl secimde bir ak p li bir yönetici başka bir parti için calışırmı acaba ben gördm şim o adam il başkanı oldu kafayı yemek elde degil
yaşaraltınyüzük isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)