|
04-30-2009, 20:51 | #1 |
Bir Bedevi Yalnızlığı..!!
.Bir Bedevi Yalnızlığı. Uçsuz bucaksız sahranın ortasında Vuslatı bekliyorum bir bedevi yalnızlığı içinde Çöl rüzgârlarında terliyor avuçlarım Ve gece olunca düşler yağıyor sarı kum tanelerine Ay geceyi aydınlatıyor Yıldızların gölgeleri vuruyor düzlüklere Sonra bir kumru konuyor yorgun omuzlarıma Nereden geldiğini ve nereye gittiğini bilemediğim Ebrulî bir umut bırakıyor usulca kucağıma Uçup gidiyor sonra bir başka ıssız çöle Su içiyorum seraplardan kana kana Bir gül ekiyorum yanıbaşıma, bir de sabır Her sabah gözyaşı döküyorum suya muhtaç yaprağına Gül çölde büyüyor, sabır yüreğimde Ağlamayı öğretiyor bana gül, umut etmeyi, yalvarmayı Koskoca yalnızlığın içinde kalabalıklarda kalmayı Çiğdemler düşüyor saçlarıma gökkuşağı renginde Gözlerim hayal tadında bir visalin peşinde Bu yalnız sahrada beklenen gelmez mi hiç Gölgesi düşmez mi kervan geçmez bu yere En büyük arzum güneşten kavruluyor Ayazdan donuyor gece olunca Bir güle yanıyorum derdimi Gelmez demiyor, gelecek hiç demiyor O çölde büyüyor, sabır yüreğimde Uçsuz bucaksız sahranın ortasında Vuslatı bekliyorum, Bir bedevi yalnızlığı içinde.!!!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|