|
05-02-2009, 20:36 | #1 |
Şok video: Hani hastaydı!...
Ergenekon terör örgütünün tutuksuz sanığı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur ile birlikte bir kafeden çıkarken cep telefonu kamerasına yakalandı.
http://habervaktim.com/videoizle.php?id=499 Beyin kanaması geçirdiği iddiasıyla kaldırıldığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden (GATA) aldığı şüpheli raporlarla tahliye edildiği iddia edilen Şener Eruygur'un, turp gibi sağlam olduğu görülüyor. Ayrıca Eruygur'un tanınmamak için başına bir de şapka taktığı ve bordo bir kazakla turist gibi dolaştığı görülüyor! habervaktim.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-02-2009, 21:52 | #2 |
Şok video: Hani hastaydı!... Ergenekon terör örgütünün tutuksuz sanığı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur ile birlikte bir kafeden çıkarken cep telefonu kamerasına yakalandı. Beyin kanaması geçirdiği iddiasıyla kaldırıldığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden (GATA) aldığı şüpheli raporlarla tahliye edildiği iddia edilen Şener Eruygur'un, turp gibi sağlam olduğu görülüyor. Ayrıca Eruygur'un tanınmamak için başına bir de şapka taktığı ve bordo bir kazakla turist gibi dolaştığı görülüyor! habervaktim.com |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|