AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-05-2009, 19:36   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Thumbs up Yazıcıoğlunun ismi M. Akifin mahhalesindeki caddeye verildi.
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı, Adana Sarıçam ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir caddeye verildi.



Helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir caddeye verildi.

Sarıçam Belediye Meclisinin Mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanlığı tarafından gündeme alınan yedi ayrı maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grubundan Ömer Keleş, Bayram Eroğlu, Ömer Seyfettin Turhan ile AK Parti Grup Sözcüsü Cabbar Konuk gündem dışı söz alarak bazı önerilerde bulundu.

Başkanlık tarafından gündeme alınan geçici işçi çalıştırılması, sicil amirler yönetmeliği, disiplin amirleri yönetmeliği, başarılı öğrenciye ödül, temizlik işleri müdürlüğüne çöp toplama aracı alımı için yetki istenmesi ve Sarıçam İlçe Belediyesi'nin ambleminin belirlenmesi amacıyla komisyon kurulmasına ilişkin maddeler Başkan Ahmet Zenbilci'nin teklifiyle oy birliği ile komisyona sevk edildi. Gündemin bir başka maddesi olan merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının bir caddeye verilmesi yönündeki başkanlık teklifi her iki parti grubunun ortak teklifi olarak mecliste kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından da kabul edilmesi halinde Yazıcıoğlu'nun adı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir caddeye verilmiş olacak.

Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın siyasi tarihi açısından önemli bir devlet ve siyaset adamı olduğuna işaret ederek şunları söyledi: "Neden bir başka caddeye değil de Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir caddeye verilmesini teklif ettik? Kendisi Mehmet Akif Ersoy hayranı bir kişiydi. Bu nedenle de vasiyeti üzerine naaşı Taacettin Dergahı'na defnedildi. Biz de hayranı olduğu milli şairimizin adını taşıyan mahalledeki bir caddeye verilmesini uygun gördük."

Bu arada Başkan Zenbilci meclis üyelerine, meclis üyeliği rozeti taktı.


(CİHAN)

 


Konu Ertuğrul ÖZGÜL tarafından (05-05-2009 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir..
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-05-2009, 19:47   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart
CİHAN haber ajansı haberin başlığının abartılı ve isabetsiz olduğunun farkında değil galiba.
Bu habere bu başlık gitmemiş
+
Muhsin Yazıcıoğlu'na verdiği önemden dolayı Sarıçam Belediyesi'ni tebrik etmek lazım.
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 19:53   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
Alıntı:
ultrAstribun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
CİHAN haber ajansı haberin başlığının abartılı ve isabetsiz olduğunun farkında değil galiba.
Bu habere bu başlık gitmemiş
+
Muhsin Yazıcıoğlu'na verdiği önemden dolayı Sarıçam Belediyesi'ni tebrik etmek lazım.

O zaman başlığıda biz değiştiririz
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi