05-09-2009, 11:48 | #1 |
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül açık ve net konuştu. Kürt sorunu konusunda cesur mesajlar
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin en önemli sorununun Kürt sorunu olduğunu söyledi. Gül, "İyi şeyler olabilir, fırsat kaçırılmamalı" dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Prag'dan dönüşünde önemli mesajlar verdi. Gül, Kürt sorunu için "İster terör, ister Güneydoğu, ister Kürt meselesi deyin. Bu, Türkiye'nin birinci meselesidir. Mutlaka halledilmeli" dedi. Cumhurbaşkanı Gül, bu konunun devlet içinde eskiye göre daha açık konuşulduğunu belirtti. Gül, "İyi gelişmeler olması lazım. Herkes, işin, çok daha farkında. Böyle bir ortamda iyi şeyler olur. Bu fırsatın kaçmaması lazım" ifadesini kullandı. Kaynak: internethaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-09-2009, 12:04 | #2 |
Kürt sorununu ben çözemedim..
Neden sorun var ...?!! Bir de Türkiye 'nin en öenmli sorunu olmuş yazık.. |
|
05-09-2009, 12:10 | #3 | |
Alıntı:
zamanında ermenilerede aynısını yapmışlar onların dinleri farklı olduğu için oyunlarına çabuk düşmüş ve kopmuşlar bizden..... |
||
05-09-2009, 12:22 | #4 |
evet hakılısınız..
ama ben şu miting yapıp kürdisatan kelimesini kullanan şahıslara, ve bunları meclise sokanlara, bu sözleri kullanmalarına izin verenlere de şaşıyorum.. Dokunulmazlık derhal kalkmalı.. |
|
05-09-2009, 12:30 | #5 |
Dokunulmazlık kalkmalı kalkacaktır ama şimdi zamanı değil bence...
|
|
05-09-2009, 12:34 | #6 |
Kürt olan yerlidir kuzey ıraktan gelen kürtler sorun eder Türkiyede yerli kürtler sorun etmez
|
|
05-09-2009, 12:36 | #7 |
Neden değil..?
Ne zaman olacak? Ne kadar daha bekleyeceğiz ki.. |
|
05-09-2009, 12:37 | #8 |
Bana kalsa temizlik imandan gelir güneydoğuyu ohal bölge yapcan içerdeki pislik grupları temizleyecen
|
|
05-09-2009, 12:39 | #9 |
Neden değil çünkü dokunulmazlığı bgün kaldırsak yargının durumu ortada ortalıkta işe yarar insan koymazlar "İRTİCAİ FALİYETİN ODAĞI OLMATAN " herkes içeri girer.
Şu ergenekon belası çözüldükten sonra tüm birimlerde sadece mecliste değil orduda,yargıda ve ne kadar dokunulmazlık türü varsa kalkacaktır inşallah Ne kadar bekleyeceğimizi ise ancak Allah(c.c) bilir... |
|
05-09-2009, 12:42 | #10 |
Hayırlısı diyelim..beklemekten başka çaremiz yok ne yazıkki..
Yasin kardeşim o grupları temizlemek için yerli halkın desteğine de ihtiyaç var. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|