AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 05-10-2009, 23:49   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Balkanlı'nın ardından ezbere Yasin okumuş!
Balkanlı'nın ardından ezbere Yasin okumuş!

Şükran Balkanlı ALS hastası eşinin vefatından sonra ziyarete gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sedat Balkanlı'nın ruhuna Yasin-i Şerif okuduğunu söyledi. Erdoğan'ın 45 dakika kadar Yasin okuduğunu anlatan Balkanlı, "Başbakanımız 'Onun dualara ihtiyacı var' dedi. Çok güzel bir geceydi. Keşke Sedat orada olsaydı da görseydi." dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını giyen Sedat Balkanlı'ya ALS hastalığına yakalandıktan sonra 12 yıl boyunca bakan eşi Sükran Balkanlı'yı, NT Mağazaları'nın ardından Zeytinburnu'nda bulunan Olivium Alışveriş Merkezi tarafından da yılın annesi seçildi. Ödül töreni öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şükran Balkanlı, eşinin ölümünün üzerinden henüz 11 gün geçtiğini belirterek, üzüntüsünün devam ettiğini söyledii. Eşi Sedat Balkanlı için "Evimin en küçük çocuğuydu" diyen Şükran Balkanlı, "Ben onun annesiydim.Ama Rabbim çok erken aldı aramızdan onu. Hastalığa yakalandığında 31 yaşındaydı. Hiçbir şey yaşayamadık biz Sedat'la" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan ile Sedat'ın dostluğunun 15 yıl öncesine Erdoğan'ın İBB Başkanı olduğu döneme dayandığını anlatan Şükran Balkanlı, hastalığın ortaya çıkmasının ardından aralarındaki dostluğun daha da kuvvetlendiğini kaydetti. "En zor günlerimizde Başbakan Erdoğan hep yanımızdaydı" diyen Balkanlı, "Başbakanımız Sedat öldükten birkaç gün sonra cumartesi günü bizi ziyarete gelmişti. Başbakanımız, Sedat'a o akşam Yasin okudu. 'Onun dualara ihtiyacı var' dedi. Çok güzel bir geceydi. Keşke Sedat orda olsaydı da görseydi."diye konuştu.

ŞÜKRAN BALKANLI'DAN GALATASARAY'A SİTEM

Hastalığı süresince futbol camiasının Sedat'a ilgisizliğinden şikayet eden Şükran Balkanlı, kendisinin sürekli sitem ettiğini ancak Sedat'ın ise arkadaşlarına asla toz kondurmadığını belirtti. Fenerbahçe ve yönetiminin her zaman yanlarında olduğunu ancak Galatasaray kulübü ve camiasının kendilerini bir kere bile arayıp sormadığını belirten Balkanlı, "Aziz Başkanım aradı Ankara'daydı. Kulüpler Birliği toplantısı vardı. 'Çok üzgünüm orada olamadığım için ama bunu da yapmak zorundayım, en kısa zamanda geleceğim' dedi. Aziz Başkan ve yönetim bizim çocuklarımızın eğitimini karşılıyorlar. Bizim onlarla bağlantımız hiç kopmadı." şeklinde konuştu.

Sedat'ın hizmet verdiği bir diğer büyük kulüp Galatasaray'ın ise hiçbir zaman kendilerini arayıp sormadığını söyleyerek sitem eden Şükran Balkanlı, buna rağmen Sedat'ın Galatasaray'a hiçbir kıgınlığı bulunmadığını ifade etti. Sedat'ın kendisini Galatasaray'a getiren Adnan Polat ve Adnan Sezgin'i çok sevdiğini belirten Şükran Balkanlı şöyle konuştu: "Ben de kırgın değilim çünkü kimin ne olacağı hiç belli değil. Her zaman insanların başında yıldız parlamıyor. Kimin ne olacağı belli değil. Allah hiç kimseye vermesin ama beni anlamaları için benim gibi yaşamaları gerekiyor."

Olivium Alışveriş Merkezi tarafından yılın annesi seçilen Balkanlı plaketini ve çiçeğini ise Magazin Gazetecileri Derneği Onursal Başkanı Nurettin Soydan'ın elinden aldı. Kendisini bu ödüle layık gördükleri için teşekkür eden Balkanlı, bütün annelerin ödüle layık olduğunu belirtti. (CİHAN)

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-10-2009, 23:59   #2
Kullanıcı Adı
nazLI

vefat ettiğini yeni öğreniyorum burada

Rabbim Sedat Balkanlı'ya rahmet eylesin

Eşine de bol sabır ihsan etsin inşaAllah

Başbakanımızında bu davranışı çok manidar ... bizleri ne şekilde temsil ettiğini birkez daha hissettirdi bana

nazLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)