|
![]() |
#1 |
![]() CHP lideri Deniz Baykal'ın siyasi malzeme yaparak iftira ve asılsız iddialarda bulunduğu Deniz Feneri Derneği'nde yapılan inceleme sonuçları açıklandı.
İçişleri Bakanlığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen Türkiye Deniz Feneri Derneği’ne yönelik adli soruşturma kapsamında istediği, derneğe ait denetim raporlarını başsavcılığa gönderdi Milliyet’in aldığı bilgiye göre, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın geçen yıl eylülde verdiği onay üzerine Deniz Feneri Derneği’nde başlatılan denetim tamamlandı. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi denetçilerinin yaklaşık 6 aydır derneğin İstanbul‘daki merkeziyle Ankara’daki şubesinde yaptıkları denetimler sonucu derneğin yürütme organlarınca yapılan iş ve işlemlerde herhangi bir suç unsuru bulunamadı. (Milliyet)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() haberin kaynağına bakılırsa milliyet hayret nasıl olduda deniz feneri hakkında suç unsuru bulunmadı başlığı attı. :D
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sonunda açıklanabildi...
Çok dua etmişlerdi bişey çıksın diye ama ... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet nasılda ümitlenmişlerdiler foyaları ortaya çıktı, şimdi ise ali kılıç başka idaalar ortya başladı görüyormusunuz bunları yaptıklarını, sürekli devletin önünü kesiyorlar bunlar vatan hainleridir vatan hainler, artık bu güzel habere bana beğeni puan ı verirsiniz artık :D
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
İstediğiniz beğeni olsun tabi veririm (: |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İşte bu çifte standarttır. Vakit ve zaman gibi islami kesimin gazeteleri hep doğru tarafsız haber yapıyorlar oysa Doğan gazeteleri hep iftiracı. Bu kadar çifte standart olmaz. Biraz aklı başında düşünün. Bu haberin aksi islami gazetede olsa idi. Ne yapacaktınız? Yalan iftira mı diyecektiniz?
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben olsam hükümetin yerinde buna karşı olarak vakıfları araştırırdım özelliklede koç ve sabancı vakıflarını...
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Siz merak etmeyin herşey karşılıklı bizim yaramız yok o yüzden rahatız alnımızda açık, hükümet hepsini elden geçirecektir ben buna inanıyorum ve kim ak kim kara ortay çıkacaktır siz rahat olun... |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hiçbir zaman yalan haber olmadfı ki. Tarafsız bir bakış açısı ile olanlar yazıldı. Acaba yazılanlar sizin işinizer gelmediği için deniz feneri ile ilgili haberlere yayın yasaği getirtilmişolmasın?
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|