|
05-14-2009, 19:54 | #1 |
"AK Genç" olmadan?
Merhaba değerli arkadaşlar,
Forumunuza internette gezinirken rastladım. Ben Adalet ve Kalkınma Partisi'ne hiç oy vermedim. Kendi dünya görüşüme CHP'yi yakın buluyorum. Foruma kayıt olup karşılıklı saygı içerisinde arada sırada fikir alışverişlerine katılmayı düşündüm. Yalnız, kayıt olurken "bağlı olduğunuz teşkilat" benzeri zorunlu bir seçim alanı vardı. Eğer kastedilen şey mutlaka Adalet ve Kalkınma Partisi ile bir şekilde bağlantılı olmak ise forumun işleyişini aksatmak istemem. Herkese sevgiler ve saygılar.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-14-2009, 19:58 | #2 |
Bende herhangi bir teşkilata bağlı değilim...(:
Kapımız herkese açık... Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde hareket ettiğiniz sürece hiç bir sorun yok.. Hoşgeldiniz... |
|
05-14-2009, 19:59 | #3 |
Hoşgeldiniz, saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde olduğu müddetçe başımızın üstün de yeriniz var...
|
|
05-14-2009, 20:11 | #4 |
Hoş geldin...
|
|
05-14-2009, 20:11 | #5 |
Hoşbulduk değerli arkadaşlar.
O şekilde bir ibare görünce öncelikle sormak istedim. Elbette ki hayatın her alanında olduğu gibi karşılıklı saygıya ihtiyacımız var. Teşekkür ederim. |
|
05-14-2009, 20:24 | #6 |
Hoşgeldiniz Daim olmanız dileği ile
|
|
05-14-2009, 20:27 | #7 |
Merhaba aramıza hoşgeldiniz..Sizi ayrıca kutluyorum.Türkiye'nin özlem duyduğu muhalefet tablosu bundan ibarettir!Muhalefet olacaksanızda doğru ve dürüst olmanız gerekiyor.!
|
|
05-14-2009, 20:41 | #8 |
Güzel dilekler için herkese teşekkür ederim. Maalesef şu anda Türkiye'de bir millet olmanın temel ön koşularını giderek yitirmekte olan en az üç farklı toplum kesimi görüyorum. Bu koşullarda herkesin her zamankinden daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. İktidara veya partilere eleştirilerimiz olabilir, ama bunlar toplumsal ilişkilere mümkün olduğu kadar az şekilde yansımalıdır.
Bir süredir bu duruma özellikle kafa yormuşluğum var. Bu yüzden, her platformda olduğu gibi burada da en net şekliyle eleştirilerimi yaparken Türkiye'yi felakete sürükleyebilecek bu ayrışmaları göz önünde bulunduracağım. Net olalım, en sert eleştirileri yapalım, ama aynı milletin evlatları olduğumuzu unutmayalım. Teşekkürler. |
|
05-14-2009, 20:59 | #9 |
Merhaba hoşgeldiniz..
Kalıcı olmanız dileği ile.. |
|
05-14-2009, 21:00 | #10 |
Hoşgeldiniz aramıza
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|