05-16-2009, 16:23 | #1 |
7 terörist öldürüldü... (ben gelmeden bitirin hepsini yaa :) )
Siirt'te PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada 2'si kadın 7 terörist öldürülerek, etkisiz hale getirildi. Siirt'in Eruh İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 köy korucusu şehit olurken, 2 asker ile 2 korucu olmak üzere 4 güvenlik görevlisi yaralandı. Süren çatışmada 2'si kadın 7 PKK'lı silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi. Eruh'un Yassıdağ Bölgesi'nde dün saat 13.00 sıralarında güvenlik güçleri bir grup PKK'lı terörist ile karşılaştı. Güvenlik güçlerinin `dur' ihtarına PKK'lı teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, Ömer Dayan adlı korucu şehit olurken, 2'si asker 2'si korucu olmak üzere 4 güvenlik görevlisi hafif yaralandı. Siirt Valiliği, yaptığı açıklamada, aralıklarla bu sabah saatlerine kadar süren çatışmada 2'si kadın 5'i erkek toplam 5 PKK'lının silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiğini duyurdu. Valilik, etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristlerle birlikte çok miktarda mühimmat, patlayıcı ve yaşam malzemelerinin ele geçirildiğini belirtti. Siirt Valisi Necati Şentürk, dünkü çatışmada 2 korucunun değil, 1 korucunun şehit olduğunu söyledi. Şentürk, bölgede operasyonların sürdüğünü açıkladı. Yassıdağ Bölgesi'nde diğer teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlara devam ediliyor. Bölgeye indirilen Jandarma Özel Harekat Timleri, kaçmaya çalışan PKK'lı teröristlerin izini sürürken, zaman zaman çatışmaların yaşandığı kaydedildi. Dünkü çatışmada şehit olan korucu Ömer Dayan, bugün Eruh'ta toprağa verilecek Bugün
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-16-2009, 16:34 | #2 |
Aaa olmaz iki tane bıraksınlar bari boşamı askerlik yapıcaksın meçhul yaaa
şaka bir yana çokk sevindim güzel haber |
|
05-16-2009, 16:36 | #3 |
|
|
05-16-2009, 16:38 | #4 |
|
|
05-16-2009, 16:42 | #5 |
Üzüldüm desem yalan olur.
Sevindim demeyede dilim varmaz... Ölüye saygıdan bahsetmiştik geçen gün... Allah (c.c) af ve mafiret eylesin. Gönül isterki öldürmeden, ölmeden(!) gelelim bi yerlere... |
|
05-16-2009, 16:46 | #6 |
Ruhi zar tabiki gönül ister barış olsun
Ama böyle bişey neredeyse imkansız ya teröristler ölecek yada mehmetçikler Allah yardımcımız olsun.... |
|
05-16-2009, 16:49 | #7 |
inşALLAH şehit olurum... ama gerçek şehit biz askerde her ölene şehit diyoruz ama... ALLAH katında şehit olmak isterim valla...
|
|
05-16-2009, 16:49 | #8 |
Gebersinler !
|
|
05-16-2009, 16:50 | #9 | |
Alıntı:
Yardımcımız olsun inşaAllah... İmkansız belki ama çaba sarfetmek bi'şey kaybettirmez... Sanki siz bi'şey demişsiniz gibi oldu ama ortaya söylüyorum ben. (: |
||
05-16-2009, 16:54 | #10 |
2010 da nasipse bende askerim.
Vatani görevimi Edirneden ardahana nerede olursa olsun layıkıyla yapacağım inşaAllah. Bizler oldukça Vatanımızı bölemezler böldürmeyiz. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|