|
![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş derbisi öncesi takımını motive etmek için büyük uğraş veren Teknik Direktör Bülent Korkmaz, beyin yıkıyor. Derbi maçların camialar için ayrı bir önem taşıdığını belirten Korkmaz’ın “Beşiktaş’ın sevineceği bir yerde bizim üzüntümüz daha da artar. Bu nedenle onların sevinmesine fırsat vermemeliyiz” dediği öğrenildi. KAZANMALIYIZ UEFA’ya katılmayı garantilemediklerini de belirten Korkmaz’ın, “Kendimiz için kazanmalıyız. Taraftarımız için kazanmalıyız. En önemlisi derbi olduğu için kazanmalıyız” dediği bildirildi Bugün
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir fenerbahçe klasiği daha ... yahu yapmayın böyle
sonra çok üzülüyorsunuz ama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben galatasaraylıyım ama bu maçı rahat beşiktaş alır.
gönlüm tabiki galatasaray alsın, sivas şampiyon olsun yönünde ama gerçekci düşünürsek galatasarayın bu maçı alma ihtimalini ben yüzde 5 olarak görüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Beşiktaş kazanmak isteyecektir.
Galatasaray'ın kontra futbolunu iyi oynayamaması Beşiktaş'ın lehinedir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Eğer galatasarayın sakatları bu kadar çok olmasaydı o zaman durum değişirdi. beşiktaşı rahat yenerdik. Ama şu anki kadro bence beşiktaşı yenemez. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Beşktaş kazansa kaç gs li üzülür merak ediyorum..
Bence hiçbiri.. Kutsal İttifak XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
1- Başlığa bak, haberi iyi oku. 2- Alıntı:
Ligdeki beşiktaş-fenerbahçe maçında milyonlarca gsli fenerbahçenin kazanmasını istedi. O maçta hep fenerliydik. Kupa maçında beşiktaşlıydık. Bu maçta galatasaraylıyık ![]() Şaka bir yana: Ben bir galatasaraylı olarak inşaallah sivas şampiyon olur diyorum. Kutsal ittifak mittifak yoktur, bunlar hikayedir. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() dediğiniz gibidir umarım...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() kesinlikle dediğimiz gibidir
![]() İnşaallah sivas şampiyon olur. O olamazsa trabzon olsun. O olamazsa beşiktaş olsun ![]() (Galatasarayın şampiyon olma ihtimali olmadığı hallerde geçerlidir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Maçtan sonra görüşüşmek üzere....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |