AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-23-2009, 11:55   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İsrail Erbakan'ı haklı çıkardı!

Filistin topraklarındaki işgal ve soykırım politikalarını yürüten İsrail, ABD Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın ‘iki devletli çözüm' önerisini kabul etmemesiyle, bir kez daha barış istemediğini ortaya koydu.

ERBAKAN HOCA İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

En yakın müttefiki ABD'nin bile önerisini reddeden ve ‘Kudüs Yahudilerindir ve bölünmeyecek' diyen İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 54. Hükümeti Başbakanı Necmettin Erbakan'ın ‘İsrail ancak güçten anlar' söylemini de haklı çıkarmış oldu. 1948'de yüz binlerce Filistinlinin sürgün edilmesiyle kurulan İsrail, 1967'de Filistin'den geriye kalan Batı Şeria ve Gazze'yi de işgal etti ve bugüne kadar hakkında Birleşmiş Milletler'de alınan ‘işgale son ver' karar ve çağrılarına rağmen, işgalden vazgeçmedi.

HİÇBİR ANLAŞMAYA UYMADI

Uluslar arası toplumun Filistin tarafını ikna ederek İsrail'e verdiği tavizlerle 1990'lı yılların başlarında başlatılan Madrid ve Oslo barış görüşmelerinde alınan kararları da şimdiye kadar uygulamayan İsrail, Filistin'i tamamen Yahudileştirmek amacıyla yüz binlerce Yahudi'yi Batı Şeria'ya yerleştirdi. Filistinlilerin gelecekteki başkenti Kudüs'ün doğusunu da Yahudileştiren İsrail, en son Gazze şeridinde 22 gün süren hava ve kara bombardımanıyla 1500'e yakın Filistinli'yi katletti.

OBAMA'NIN ÖNERİSİNİ REDDETTİ

İsrail'in bu katliamına sessiz kalan BM ve ABD başta olmak üzere batılı güçler, barış görüşmelerine yeniden başlatılması çağrısı yaptı ancak ABD'de Başkan Obama ile görüşen İsrail'in aşırı sağcı Başbakanı Benyamin Netanyahu, ‘iki devletli' çözüm önerisini kabul etmedi. Netanyahu, İsrail'e döndükten sonra Kudüs'ün statüsü ile ilgili yaptığı açıklamada Obama'nın barış planını suya düşüren bir konuşma yaptı ve “Kudüs Yahudilerin bölünemez başkentidir” dedi.

ERBAKAN: “İSRAİL BARIŞ İSTEMEZ, ANCAK GÜÇTEN ANLAR”

Bu açıklamasıyla işgal ve etnik temizlik politikalarının sürdürüleceği sinyalini veren İsrail Başbakanı Netanyahu, 54. Hükümetin Başbakanı Necmettin Erbakan'ın ‘İsrail ancak güçten anlar' sözlerini teyit etmiş oldu. Erbakan, iki yıl önce İslam ülkelerinin büyükelçilerine verdiği bir iftar yemeğinde, İsrail'in Filistin işgali konusunda “İsrail, hiçbir zaman barışa yanaşamaz. Bu yüzden barış sözcükleri ve çabaları boşuna beyhude çabalardır. İsrail ancak güçten anlar. Onun için İslam ülkelerinin hem ekonomik anlamda hem de teknolojik alanda bir an önce işbirliğine gidip bu güce sahip olmalı. Sadece İran değil, diğer Müslüman ülkeler de nükleer teknolojiye bir an önce kavuşmalı” demişti.

HABERVAKTİM.COM

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-23-2009, 23:52   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Erbakan hoca hep haklıydı ama haklı olduğu biraz zaman geçtikten sonra anlaşılıyor.

Ellerinden öpüyorum hocam.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-24-2009, 02:30   #3
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erbakan hoca hep haklıydı ama haklı olduğu biraz zaman geçtikten sonra anlaşılıyor.

Ellerinden öpüyorum hocam.
aynen...bende hocanım ellerinden öpüyorum..
hocam büyük tehlikelerden bahsediyor ama anlıyanlara.
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-24-2009, 15:55   #4
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
yahudi zihniyeti belli..asla barış onlar için değil..

keşke hocam haklı çıkmasaydı ama..maalesef...
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2009, 14:18   #5
Kullanıcı Adı
lider57
Bu millet Erbakan Hocanın kıymetini onu kaybettikten sonra anlayacak ama iş işten geçmiş olacak hakkımız da hayırlısı
lider57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2009, 14:39   #6
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Doğruyu soyluyor ama tek kendisi sanıyor doğruyu bilen ve sanıyor ki kendisi olmazsa islam sona erecek ve kıyamet kopacak hayır efendim erbakandan çok daha güzel hizmetler veren çok değerli insanlar var Millet bunu anladı.Fakat erbakan anlayamadı!!
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2009, 14:44   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
*AZRA* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğruyu soyluyor ama tek kendisi sanıyor doğruyu bilen ve sanıyor ki kendisi olmazsa islam sona erecek ve kıyamet kopacak hayır efendim erbakandan çok daha güzel hizmetler veren çok değerli insanlar var Millet bunu anladı.Fakat erbakan anlayamadı!!
Gereksiz bir tartışmaya yol açmaması için bu yazınıza cevap vermek istemiyorum.

Keşke hiç yazmasaydınız.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2009, 14:47   #8
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
Katılıyorum ama Erbakan demeyelim yeni saadet yönetimi bence
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-27-2009, 11:53   #9
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
SEN ANLADINDA ERBAKAN ANLAMADI YA BIRAK KALSIN
kararlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-27-2009, 14:04   #10
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Alıntı:
kararlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SEN ANLADINDA ERBAKAN ANLAMADI YA BIRAK KALSIN
Benim ne yazdığımı isterseniz siz bir daha okuyun:utandım:
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)