AK Gençliğin Buluşma Noktası
Forum Köşe Yazarlığı Ak Parti Forum Köşe Yazarları buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 10-05-2007, 17:02   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Sizce Bu Vatan Haini Değil Mi? - Tunahan Bozkurt ( AKtunaHAN ) - 05.10.2007
Sahur vakti...Çayın kaynamasını beklerken televizyon izliyorum.Kanalları gezerken "Ebru Destan yeni albümünün ilk video klip çalışması ile listemize bilmem kaçıncı sıradan giriş yapıyor" diye cıyak cıyak bağıran sunucu dikkatimi çekiyor.

Sonra şarkıyı dinlemek istiyorum adı dikkatimi çektiği için. Şarkının adı "boyfriend",nakarat kısmı ise "...yeni trendim,hepsini yurtdışından beğendim,kalbim de boş değil artık,tanıştıriiim,boyfriendim!"

Bir şeyler söylemek istiyorum o anda;ama devreye sunucu giriyor:"Ebru Destan sizlerden gelen oylarla bilmem kaç basamak birden ilerleyerek bilmem kaçıncı sıraya oturdu."

Hemen "işte bizim milletimiz,şu insana oy atıyorlar." demek istiyorum;ama vazgeçiyorum,insanların hiçbir suçu olmadığını anlayıp,o ekranlardaki her şey yararlı olsa,insanların ona da ilgi göstereceğine kanaat getirip.

Hala ne desem ben buna şimdi diye düşünüyorum gecenin bir yarısı,ocakta çay olduğunu da unutuyorum bu sayede.

Sonra iki sözcüklü bir söz öbeği geliyor aklıma vakt-i zamanında günümüz tekelcilerinin çok sıklıkla kullandığı: VATAN HAİNİ!

Evet Ebru Destan ve onu halka arz eden KRAL TV ve tabi ki benzeri bütün kuruluşlar VATAN HAİNİDİR,diyorum dışımdan,bağırarak.

Bağımsız bir devlet tanımında en ön sıralarda yazılan "dil"e yapılan her türlü ihanet vatana ihanettir ve Ebru Destan denen yoz da bir vatan hainidir,gereği yapılmalıdır,diyorum.

İnsanları "dillerini" yanlış kullanmaya sevk eden,dilimizin bütünlüğünü bozup yabancı sözcüklerin içimize sızmasını teşvik eden de en az silah ile dağda Türkiye Cumhuriyeti askerini öldüren kadar teröristtir,bölücüdür,diyorum.

Bir şey yapmalıyız,bunun önüne geçmeliyiz,KRAL TV para için yapıyor bunu,bu yozlaşmanın ve bölücülüğün önüne geçecek şeyleri de maddi anlamda değerli kılarsak KRAL TV'yi de yararlı hale getirebiliriz,iş yine bizde bitiyor,diyorum.

Ve son kez Ebru Destan'a ve türevlerine "boyfriendler kovalasın sizi!" diyor ve çayımı demleyip içtikten ve "kulak memesi kıvamına gelinceye kadar duyarsızlaştıktan sonra" uyuyorum...

Saygılarımla...

Tunahan Bozkurt

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-05-2007, 17:44   #2
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Sizce Bu Vatan Haini Değil Mi? - Tunahan Bozkurt ( AKtunaHAN ) - 05.10.2007
(göz önünde olsun diye) GÜNCELLENDİ!
Alt 10-05-2007, 17:58   #3
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
abi muhteşem bir yazı yazmışsın ellerin dert görmesin.he bide bunlar vatan haini degil! bu ülkenin sırtından para yiyen hayırsız evlatlar... ;)
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2007, 18:17   #4
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
abi muhteşem bir yazı yazmışsın ellerin dert görmesin.he bide bunlar vatan haini degil! bu ülkenin sırtından para yiyen hayırsız evlatlar... ;)
Teşekkürler ilgilendiğin için üstadım...Ama bence bunlar düpedüz vatan haini...
Alt 10-05-2007, 18:19   #5
Kullanıcı Adı
nuh
bugün bi vatan haini daha beraat etti yüce divandan :'( :'(
Alt 10-05-2007, 18:22   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
Evet,okudum az önce onu Nuh...Koray Aydın ve aklanmak...Çok şaşırdım ben de...Ve çok acı aynı zamanda suçu ayan beyan ortada olan bir insanın aklanması...Yargının bağımsızlığına leke düşürecek bir karar bence de...
Alt 10-05-2007, 18:27   #7
Kullanıcı Adı
nuh
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
Evet,okudum az önce onu Nuh...Koray Aydın ve aklanmak...Çok şaşırdım ben de...Ve çok acı aynı zamanda suçu ayan beyan ortada olan bir insanın aklanması...Yargının bağımsızlığına leke düşürecek bir karar bence de...
bu milletin parasını yiyen bu adam beraat edip çıkıyor ama bu milletin hislerini taşyan bi şiir okuyan recep tayyip erdoğan hapse tıkanıyor. soruyorum adalet bu mudur?
Alt 10-05-2007, 18:29   #8
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Hayır kardeşim atalet budur!
Alt 10-05-2007, 18:51   #9
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Bu arada Nuh,sana da teşekkürler ilgilendiğin için yazımla... ;)
Alt 10-05-2007, 18:57   #10
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
yine çok güzel ve doğru şeyler yazmışsın eline sağlık...malesef ekranlarda bu "tür" de insanlardan o kadar çok var ki....artık bunlara bir son vermek lazım... senin de belirttiğin gibi dilimize yapılan her türlü ihanet vatanımaza ihanettir....
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)